Cestovateľský večer Severná Kórea očami Roberta Devečku

Podujatie Zlaté Moravce

Cestovateľský večer Severná Kórea očami Roberta Devečku

Pozývame Vás dňa 7.9. o 19:00 na nevšedný cestovateľský zážitok, kde témou večera bude Severná Kórea.

Večerom nás bude sprevádzať skúsený slovenský cestovateľ, Robert Devečka, ktorý Severnú Kóreu „zažil inak“. Ako jeden z mála „západniarov“ mal možnosť voľného pohybu po krajine, spoznal vysokopostavených severokórejských funkcionárov a mohol slobodne oslavovať príchod Nového roka na Námestí Kim Ir-Sena v spoločnosti vyše 100tisíc severokórejcov.

Robert Vám podrobne opíše jeho pobyt v tejto „legendami pradenej“ krajine, prejdeme si spolu to NAJ čo ponúka návštevníkom hlavné mesto Pyongyang, vyberieme sa aj dolu na juh na hranicu s Južnou Kóreou. Prejdeme aj na západ k gigantickej vodnej priehrade v Nampho, navštívime vidiek, opíšeme si skúsenosti s cestovaním po Severnej Kórei lietadlom aj vlakom, nevynecháme ani návštevu jedného z palácov vodcu Kim Čong-Una – ktorý je dnes prerobený na mauzóleum a kde sa nachádzajú zabalzamované telá oboch predchádzajúcich lídrov Kim Ir-sena a Kim Čong-Ila, ktorých na vlastné oči Robert vzhliadol.
Nebude núdza ani o pikošky zo života Severokórejského vodcu z úst ich spoločného priateľa, ktorý bol aj Robertovou vstupenkou do tejto krajiny.
Tešiť sa môžete okrem zaujímavého rozprávania aj na množstvo jedinečných fotografií a vzácnych artefaktov priamo zo Severnej Kórei, ktoré Vám Robert rád ukáže.

Tešíme sa na Vás!

Začiatok podujatia: 8. 9. 2020 19:00:00
Koniec podujatia: 8. 9. 2020 21:00:00
Fotografie
Podobné podujatia
Ako začať s eshopom
Overené podujatieAko začať s eshopom
Alexandra Hotel, Púchov
Žiadny obrázok
Overené podujatieAnima fest
Drevenica Revište Page, Žarnovica
Godzone konferencia 2024 - Spolu
Overené podujatieGodzone konferencia 2024 - Spolu
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica