Daniel Hůlka & Profesoři

Podujatie Bratislava

Daniel Hůlka & Profesoři

Muzikálový gróf Dracula, operný Don Giovanni a ikona českej pop-music Daniel Hůlka v minulom roku oslávil 25 rokov pôsobenia na hudobnej scéne. Aj v tomto roku má Daniel dôvod oslavovať - koncerty v Českej aj Slovenskej republike sa totiž budú niesť v duchu osláv jeho významného životného jubilea.

Koncert v bratislavskom Divadle Aréna bude už tradične rozdelený na tri časti (klasickú, muzikálovú a pesničkovú), ktoré reprezentujú široký záber jedného z popredných českých interpretov. Novinkou pre Danielových dlhoročných fanúšikov a fanúšičky bude nový tvorivý tím, ktorý na koncerte vystúpi spoločne s ním, na Slovensku vôbec po prvýkrát.

Malú kapelu "Profesoři a ja, Daniel Hůlka" tvoria talentovaní hudobníci Jiří Březík, Veronika Savincová a Aleš Háva, ktorí Danielov spev sprevádzajú hrou na najrôznejšie hudobné nástroje. Počas koncertu budú diváci prekvapení predovšetkým tým, že sa toto hudobné zoskupenie postupne celé rozospieva a známe piesne uvedie v úplne nových hudobných aranžmánoch.

5
Jún 2018
19:00

Fotografie
Podobné podujatia
Fialový deň v Eurovea
Overené podujatieFialový deň v Eurovea
OC Eurovea, Bratislava
KABÁT - PO ČERTECH VELKÝ TURNÉ 2024
Overené podujatieKABÁT - PO ČERTECH VELKÝ TURNÉ 2024
Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
SMEJKO A TANCULIENKA - ZABER A MAKAJ!
Overené podujatieSMEJKO A TANCULIENKA - ZABER A MAKAJ!
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
MIRAI - sLOVEnsko tour 2024
Overené podujatieMIRAI - sLOVEnsko tour 2024
Majestic Music Club, Bratislava