Deň rodiny v Medickej záhrade

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Podujatia pre deti, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Deň rodiny v Medickej záhrade

Rodina je najužšia komunita viazaná priateľským putom.  V rodine sa človek raduje, nachádza šťastie, ale sa vie aj nahnevať a vytočiť. V rodine získava prvé skúsenosti, prvé sklamania, učí sa mať rád, prepáčiť, odpúšťať. Bez rodín si nevieme predstaviť fungujúci svet. Rodina sa týka každého, či už si ju niekto zakladá, alebo v nej vyrastá. Rodina je dobrou správou aj pre mesto.

Mesto je prostredie pre spoločenský život rodín. V mestách žijú rodiny spolu, vzájomne komunikujú, inšpirujú sa a spravujú si svoje občianske záležitosti. Rodina a mesto majú úžitok jeden z druhého. Čím užší vzťah dokážu nadviazať, čím viac si vychádzajú v ústrety, tým je život v rodine i v meste krajší.

O tom, v čom všetkom je rodina užitočná mestu, a čo môže mesto či mestská štvrť poskytnúť rodine, sa môžete dozvedieť  na tohtoročnom Dni rodiny, ktorý sa uskutoční 17. septembra v bratislavskej Medickej záhrade. Mottom je: Rodina mestu a mesto rodine. Podujatie sa koná v rámci dobrovoľníckej iniciatívy Milujem svoje mesto. Bohatý kultúrno-spoločensko-športový i duchovný program pre deti a dospelých počas sobotňajšieho popoludnia od 14.00 do 17.00 budú dopĺňať rôzne poradenské služby a informačné stánky. 

Na programe vystúpi spevák Peter Bažík, detský folklórny súbor Klnka, kúzelník Ivan, skupina S.I.L.A., bábkové divadlo, tanečníci z For Džoj, budú pripravené aj zaujímavé športové aktivity pre deti, skákací hrad, živá knižnica a iné.

Kedy: sobota 17. september 2016 o 14:00 – 17:00 hod.
Kde: Medická záhrada / Bratislava – Staré Mesto

Fotografie
Podobné podujatia
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava
Rozprávky o Malej tučnej víle
Overené podujatieRozprávky o Malej tučnej víle
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
RAPUNSEL NA VLÁSKU
Overené podujatieRAPUNSEL NA VLÁSKU
Dom kultúry Ružinov, Bratislava