Divadlo PIKI zahrá deťom PIPI

Podujatie Rimavská Sobota

Divadlo PIKI zahrá deťom PIPI

Všetkým malých nezbedníkov pozývame v piatok, 2. 6. o 17.00 hod. do Čierneho orla na divadelné predstavenie o neobyčajnom dievčati menom Pipi Dlhá Pančucha. Necelú hodinu trvá rýchly sled jednotlivých príbehov, v ktorých sa Pipi, väčšinou so svojimi kamarátmi Tomim a Anikou, stretáva s celým radom rozličných postáv a figúrok švédskeho malomesta. Toto predstavenie si môže pozrieť každý, ale zvlášť je vhodné pre deti, ktoré sa nikdy nechcú stať dospelými a pre dospelých, ktorí by boli radšej deťmi. Vstup zdarma. Predstavenie je súčasťou programu 26. ročníka celoštátnej súťaže a prehliadky Divadlo a deti 2017. Prehliadku z verejných zdrojov podporil FPU a NOC.
Predstavenie vzniklo adaptáciou vybraných kapitol z knižiek Astrid Lindgrenovej. Pipi je "vcelku" živá herečka, Tomi a Anika zase bábky v životnej veľkosti. Ostatné postavy sa rýchlo striedajú, objavujú a zase miznú. Sú to ploché charaktery - karikatúry, čo je naznačené aj ich výtvarným riešením. Hrá ich živý herec s pomocou plochých, maľovaných rekvizít, doplnkov kostýmov a plošných bábok.
Dnes patrí neštátne divadlo PIKI k tomu najlepšiemu, čo pre deti v oblasti divadla máme. Jeho poetika je osobitá a jedinečná, predstavenia naplnené emotívnosťou. S Piktorovcami, bábkarmi - komediantmi, sa možno stretnúť všade tam, kam ich pozvú, aby svojim umením potešili malých aj veľkých divákov. Teda doma aj v zahraničí

Miesto konania podujatia: Mestské kultúrne stredisko Rimavská Sobota, Rimavská Sobota
Dátum začiatku podujatia: 2. Júna 2017 17:00
Dátum ukončenia podujatia: 2. Júna 2017 18:00
Pravdepodobné súradnice: 48.3816N 20.0197E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Divadlo PIKI zahrá deťom PIPI

Fotografie
Podobné podujatia