Dvojkoncert heavy - rockových skupín KarTburátor a KRKSIZLOM,

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Kultúra
Web organizátora:
www.kzp.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: 02 / 68 299 225
Miesto : DK Lúky , 08.02. 2019 o 19:00 h.

Dvojkoncert heavy - rockových skupín KarTburátor a KRKSIZLOM,


 Krksizlom

Prvotný nápad na kapelu vznikol v hlave basáka Laca Maláka, najstaršieho člena kapely – podľa hesla „kríza stredného veku je sviňa“. A keďže mu na ten nápad skočili viacerí šikovní a talentovaní chlapíci, stal sa realitou. Do aktuálnej podoby sa vyformoval počas prvotného divokého obdobia striedania členov a sťahovania sa zo skúšobne do skúšobne v prvom zhruba pol roku fungovania.

Baviť ľudí v rockových kluboch, podnikoch, na uzavretých aj verejných akciách, všade, kde je priestor a záujem o našliapanú rockovo – metalovú party. Lebo keď sa ľudia bavia, bavíme sa aj my. Relax, zábava, výmena pozitívnej energie! J A časom, ak by to prirodzene vyplynulo z chuti a nápadov, tak sa pustiť aj do nejakej podobne zameranej vlastnej tvorby.

 

KarTburátor

Prevzaté skladby z hard rockovej histórie i súčasnosti – od AC/DC až po ZZ Top. Radosť nám robia aj osvedčené slovenské veci od Elánu či Horkýže Slížov. V pláne aj vlastné skladby.

Roman Rosina už pôsobil v minulosti v niekoľkých hudobných zoskupeniach. Hra na hudobné nástroje, skladanie piesní sú stále jeho koníčkom popri práci projektanta. V roku 2015 na večierku po motokárových pretekoch sa z improvizovaného vystúpenia stala zrazu trojhodinová neplánovaná šou, keď k mikrofónu pozval športového moderátora Jána Žgravčáka. Veľký aplauz a spokojné publikum motivovalo túto dvojicu nacvičiť ucelený program, s ktorým vystúpili o rok na rovnakej pôde na Vianočnom večierku v KartAréne na Kopčianskej ulici. V roku 2018 mala kapela vystúpenie aj v paddocku SlovakiaRingu v rámci Veľkej ceny SR pretekov automobilov na okruhu, keďže Rosina a Žgravčák sú aj úspešní automobiloví pretekári v Inter Cars MX-5 Cupe. Nasledovalo pozvanie na galavečer Slovenského kartingového pohára, kde sa na pódiu vystriedali s kapelou Krksizlom.

Názov kapely KarTburátor je slovnou hračkou: do klasického slova karburátor pribudlo T ako odkaz na motokárové začiatky trojice Rosina – Žgravčák – Hanák (kart = motokára).

Meno organizátora: Kultúrne zariadenia Petržalky
Fotografie
Podobné podujatia