Ear-Gasmic "Horizons Edition" with Giuseppe Ottaviani

Podujatie Bratislava

Ear-Gasmic "Horizons Edition" with Giuseppe Ottaviani

V sobotu 5. augusta 2023 sa pridaj k nám na palubu lode Harmónia, kde spoločne odpálime párty plavbu po Dunaji z Bratislavy smerom do Čunova a naspäť.
Sme veľmi poctení, že už 5. augusta 2023 privítame po dlhých 7 rokoch naspäť na evente Ear-Gasmic v Bratislave DJskú a producentskú legendu, DJa GIUSEPPE OTTAVIANI ! A to priamo na unikátnej párty plavbe, kde maestro Giuseppe odohrá svoj exkluzívny 3 hodinový extended HORIZONS SET počas emotívneho západu slnka.

Tento taliansky DJ zosobňuje energiu trance music ako v prístupe, tak vo výkone. Giuseppe Ottaviani je už dlhé roky považovaný za jedného z najuznávanejších a veľmi plodných zástupcov tohto žánru. Presadil sa už pri svojej štúdiovej práci a jeho hudba je považovaná za merítko pre vynikajúci trance. Jeho audio repertoár je skutočne obrovský. Máme preto veľkú radosť, že 14. rok existencie trance eventov Ear-Gasmic intenzívne oslávime highlightom letnej sezóny práve s maestrom Giuseppe Ottavianim, ktorý prijal pozvanie na našu boat party v Bratislave.
Párty plavbu v rámci supportu doplnia DJi Martin Michniak a Four Dots, takže o kvalitnú trance music núdza nebude. Sme presvedčení, že sa tu stretne to správne párty jadro nadšencov elektronickej tanečnej hudby, preto očakávajte skutočne mimoriadny zážitok. Pýtate sa na dôvod podnázvu nášho eventu „Horizons Edition“ ? Minulý rok trancový mág Giuseppe Ottaviani dokončil jeho doposiaľ najrozsiahlejší hudobný projekt nazvaný "Horizons", ktorý sa skladá z dvoch častí.

Obidve časti spolu obsahujú 18 trackov, ktoré boli pre milovníkov tohto taliana v mnohých smeroch prekvapením. Giuseppe je známy ako zástupca žánru uplifting trance, ktorý charakterizujú svižné tanečné tracky o rýchlosti minimálne 130 BPM. Nové songy sú však výrazne pomalšie a väčšina z nich vznikla u klasického piana. Zásadný vplyv na ich zrod mala aj nová Ottavianiho aktivita – otvoril si vlastnú virtuálnu masterclass, v ktorej začínajúcim hudobným producentom z celého sveta predáva všetok svoj hudobný um. Ako sám dodal, všetky skladby napísal bez myšlienky na to, ako budú následne znieť na tanečnom parkete a sústredil sa predovšetkým na melódie. S tým si ale vôbec nemusíte lámať hlavu, pretože my už teraz vieme, že znejú a fungujú na parkete absolútne famózne!
Giuseppe svoje skladby opísal nasledovne: „Majú skvelý tanečný beat, v popredí sú však hudobné motívy, ktoré občas vyvolávajú i príjemné mrazenie. Každá pieseň, ktorá bola dokončená, znie výrazne odlišne od čohokoľvek, čo som vytvoril predtým. Jeden aspekt, ktorý na albume obzvlášť milujem, je fakt, že má jedinečnú atmosféru. Tak ako vokálne a lyricky, tak aj zvukovo. Je to najkomplexnejšia kolekcia trackov, ktoré som kedy urobil, čo by som však nedokázal bez neuveriteľne talentovanej skupiny spevákov a skladateľov, ktorí sa kvôli tomuto projektu zišli.“ Do štúdia si pozval napríklad osvedčeného Christiana Burnsa, Sue McLaren či Sarah de Warren. Svoj v poradí 7. autorský dvoj album „Horizons“ detailne predstavil aj v rádio show Armin van Buurena – A State Of Trance.

Tešíme sa, že toto všetko budete môcť osobne zažiť aj u nás doma, v Bratislave a to priamo v Giuseppeho 3 hodinovom extended sete počas emotívnej 5 hodinovej plavby na lodi, kde presne tento koncept sadne ako ušitý k západu slnka. Veríme, že si prídete s nami užiť tento naozaj výnimočný trance highlight leta 2023 v Bratislave. Priznáme sa, že nám behá husia koža po tele už teraz len pri samotnej predstave, čo nás na lodi v Giuseppeho podaní čaká.

17:00 – 22:00 hod.

Začiatok podujatia: 05.08.2023
Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
FRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Overené podujatieFRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
DK Zrkadlový háj, Bratislava
Domo Emigrantes – koncert
Overené podujatieDomo Emigrantes – koncert
Kapucínsky kostol, Bratislava
POČUŤ SRDCOM 2024
Overené podujatiePOČUŤ SRDCOM 2024
DK Zrkadlový háj, Bratislava