ElevenHill

Podujatie Prešov

ElevenHill

Prešovskú skupinu pomenovanú podľa kopca Rúrky tvorí kvarteto skvelých hudobníkov. Ešte stále neviete o kom je reč? Hovoríme o prešovskej skupine s názvom ElevenHill. Ako sami tvrdia, nie sú len kolegami z kapely, ale aj najlepšími kamarátmi z jednej ulice, z jedného kopca, kde sa dá dostať autobusovou linkou č. 11, preto sa rozhodli pre takýto názov. Napriek tomu, že je kapela ElevenHill stále čerstvým objavom slovenskej hudobnej scény, jej členovia nie sú žiadnymi nováčikmi. V minulosti pôsobili v rôznych iných, ale aj spoločných projektoch a majú za sebou bohaté hudobné skúsenosti. Kapelu tvorí Marián Ferenc (spev, gitara), Martin Dancák (gitara), Radoslav Hanzel (bicie) a Branislav Goga (basgitara). 22.4. vydali títo hudobníci svoj debutový album, ktorý predstavia aj na koncerte v Literárnej kaviarni VIOLA v Prešove už 16.5. o 19h.
Cena vstupenky v predpredaji 6 eur, v deň koncertu 7 eur.
Príďte a podporte domácu hudobnú produkciu. Srdečne pozývame!

Počet vstupeniek je obmedzený, preto je potrebné vopred si ich rezervovať na info@literarnakaviaren.sk alebo na tel. č.: 0905 688 665 a zakúpiť si ich môžete u nás vo VIOLE.
Platnosť rezervácie vstupeniek končí 24 hodín pred konaním podujatia. Ak rezervované vstupenky nebudú vyzdvihnuté v tejto lehote, budú zaradené do predaja.

Miesto konania podujatia: ViolaPrešov, Tkáčska 2, Prešov
Dátum začiatku podujatia: 16. Mája 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 16. Mája 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.995N 21.2415E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia ElevenHill

Fotografie
Podobné podujatia