Enfusion Slovakia 2022

Podujatie Žilina

Enfusion Slovakia 2022

Svetová bojová show ENFUSION, je po roku späť na Slovensku. Už v poradí siedmy krát zavíta ENFUSION do Žilinskej TIPSPORT arény. Abú Dhabí, Holandsko, Belgicko, Španielsko, Česko, Anglicko, Čína a v neposlednej rade Slovensko sú krajiny 20 kolového kolotoča jednej z najväčších svetových organizácií počas celého roka. Minuloročný Enfusion v Žiline navštívilo 3800 fanúšikov a cely galavečer prenášalo online desiatky televízii po svete vrátane prenosu cez PPV.

Tento rok si organizátori pripravili pre fanúšikov bojových športov v TIPSPORT aréne bohatý program v podobe nabitej svetelnej a audiovizuálnej show ale hlavne zápasy špičkových bojovníkov slovenskej a českej standup bojovej scény proti výberu sveta. 15 zápasov v troch častiach. Prvá časť - 5 zápasov prevažne podľa pravidiel boxu a muay thai, Michal Surin (SVK) vs. Aleksandre Gogoladze (GRU), Peter Polník sa postaví proti ostrieľanému kickboxerovi Samovi Hadzimovi, Stefan Meszaros a mnoho ďalších.

V časti Enfusion, ktorú budú online prenášať televízie, fanúšikovia uvidia pokračovanie nového projektu profesionálnej ligy Professional Muaythai League v zložení zápasov, Reno Kopunec vs. Jozef Kolodzej, Leonard Grutka vs. Jakub Dobias, Leonard Borak vs. Lukas Mandinec a v superfighte dva veľké talenty zo Slovenska Peter Lepis vs. Richard Dobrotka.

Hlavná časť ENFUSION s poradovým číslom 99 prináša 5. zápasov, z toho dva zápasy o svetový titul ENFUSION. Dominik Tabor (CZE) vs. Joky Janotik (SVK) je už dlho sledovaný česko-slovenský derby zápas podľa pravidiel muaythai. Pavol Garaj (SVK) vs. Davide Armanini (ITA). Garaj je vynikajúci slovensky kickboxer a jeho súper je strelec z Talianska, ktorého si fanúšikovia dobre pamätajú keď tvrdo knokautoval Čecha Matousa Kohouta. Monika Chochlíková (SVK) vs. Cristina Morales (ESP) Monika je momentálne č.1 nielen na Slovensku ale aj v celkovom rankingu WAKO vo svojej váhe. Tentoraz ju čaká obrovská výzva v podobe Španielky Cristiny Morales v zápase o svetový titul ENFUSION. V hlavnom zápase večera sa pobije o svetový titul ENFUSION vo váhe do 72,5kg žilinský bombardér Milan MINČI Paleš.

Program podujatia:
17:30 Enfusion Mix 19:00 Enfusion 21:00 Enfusion 99


Fotografie
Podobné podujatia