Festival maskotov na Donovaloch

Podujatie Donovaly

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Podujatia pre deti, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Donovaly

Festival maskotov na Donovaloch

Už tradične sa ku koncu letných prázdnin môžu deti tešiť na veľmi populárnu akciu v známom rekreačnom stredisku neďaleko Banskej Bystrice na Donovaloch.

V nedeľu 21. augusta 2016 sa tu uskutoční 3. ročník letného festivalu maskotov na bobovej dráhe s bohatým sprievodným programom pre najmenších návštevníkov.

Program festivalu bude prebiehať v areáli adrenalínového centra FunArény Donovaly, ktorá už 9. sezónu ponúka adrenalínovú zábavu pre návštevníkov všetkých vekových kategórií počas letných mesiacov.

Najpopulárnejšou atrakciou je tobogánová bobová dráha, avšak návštevníci môžu využiť aj ďalšie atrakcie ako napr. jeden z najväčších lanových parkov na Slovensku, lezeckú stenu, vyviezť sa lanovkou na Novú hoľu a pre deti sú k dispozícii trampolíny a nafukovací hrad.
Podobne ako v uplynulých dvoch ročníkoch sa niektorí maskoti, ktorým to úbor umožní spustia spolu s deťmi na bobovej dráhe, zatancujú si s nimi na megadiskotéke a celá akcia bude ukončená spoločným fotením maskotov s deťmi a ich rodičmi.

Fotografie
Podobné podujatia