Funky Beats

Podujatie Bratislava

Funky Beats @KC Dunaj~

Uši vo funkových plameňoch, končatiny v nekončiacom víre rytmov a duša napumpovaná kvalitnými grooves. Prejdite s nami intenzívnou tanečnou kúrou v sprievode divokej hudby 70. a 80. rokov. Nočná oslava prinesie nadupanú pražskú kapelu Megaphone a nadmieru vitálnych DJov Misheka a Phonotica.

Megaphone (CZ)
je pražská pop funková kapela, ktorá má rada nespútanú zábavu. Sedem veselých členov sľubuje, že o energiu na pódiu nebude núdze. Pripravte sa na ich nezameniteľný štýl, ktorý na poslucháčov pôsobí ako droga vyvolávajúca nutkavú potrebu tancovať, smiať sa a z plných pľúc kričať “ešte jednu”. Do svojho hudobného výkonu sa členovia Megaphone vkladajú celí a bez kompromisov, ich zmysel pre hitovosť je priamo úmerný dokonalosti ich tanečných kreácií a ich humor je natoľko sofistikovaný, že pointa vyplynie často až na druhý či tretí deň po koncerte.

DJ Mishek
patrí k legendám na DJskej scéne, veď by aj nie, keď hrávať začal ešte v minulom tisícročí. Najprv si ho získala house music, ale dnes osciluje medzi pestrým vejárom žánrov. V jeho setoch tak nájdete funk, nu-jazz, broken beat či klasický hip-hop, a poslucháčov rád poteší aj raritnými nahrávkami zo 60. a 70. rokov. Jeho veľkým plusom je, že v hraní odráža aj chúťky tancujúceho publika a má za sebou veľkú zbierku, ktorú tvorí viac ako jeden a pol tisíc vinylov. Za sebou má stovky vystúpení doma i v okolitých štátoch.

DJ Phonotic
je fanatik do starého funku a zanietený vinylista. Tento DJ z Nitry nasadí vražedné párty tempo a posunie zábavu do ďalšieho levelu. Pripravte sa na jeho pestrú selekciu funku, soulu a dobrého hip-hopu.

28. 1. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Music-zone.eu, bombing.eu, MUSIC4U.SK, Interez, in.ba, Dobré noviny, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 28. Januára 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 29. Januára 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Funky Beats @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava