Geišberg Trio

Podujatie Bratislava

Geišberg Trio

Marián, Marek a Martin Geišberg.

Ich pesničky sú plné všetkého, čo ulahodí srdcu aj duši. Ich hudba je charakteristická jedinečnou poetickosťou, ktorá vás rozosmeje, rozplače, aj roztancuje. Hudba, ktorá vo Vás zanechá nezabudnuteľný zážitok.

Herca a spisovateľa Mariána Geišberga asi netreba predstavovať. Ako folkový pesničkár vydal albumy: Nápoky, Nevadí, neladí, Pesničky pre deti a spolu so synom Martinom a kapelou UMK divadelný audioprojekt Piate ročné obdobie. V súčasnosti pôsobí ako stály člen hereckého súboru SND, hral v desiatkach úspešných filmov, vrátane filmu Revival spolu s Bolkom Polívkom, Miroslavom Krobotom a Karlom Heřmánkom.

Marek Geišberg je obsadzovaný divadelný a televízny herec, ktorý od malička vyrastal s hudbou svojho otca a v geišbergovskom triu sa premiérovo predstavuje ako hudobník.

Hudba Martina Geišberga je plná vášne, chuti po nových cestách a dobrodružstvách. Je akusticky výnimočná a folkovo objavná a nepoznaná. Martin je autorom skladieb pre projekt Piate ročné obdobie, zložil piesne pre viaceré divadelné predstavenia, spolupracuje s viacerými hudobníkmi (Maok, Nany Hudák, Ján Svetlan Majerčík).

Miesto konania podujatia: Divadlo pod kostolom, Tomášikova 8, Bratislava
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/Event/Geisberg_Trio
Dátum začiatku podujatia: 4. Decembra 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 4. Decembra 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1523N 17.1644E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Geišberg Trio

Meno organizátora: Divadlo pod kostolom
Fotografie
Podobné podujatia
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
FRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Overené podujatieFRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
DK Zrkadlový háj, Bratislava