GREGORIAN The Best of / World Tour - Pure Chants

Podujatie Bratislava

GREGORIAN The Best of / World Tour - Pure Chants

Majstri stredovekých chorálov GREGORIAN počas svojho svetového turné nevynechajú ani Bratislavu!
Na Slovensko sa vracia super úspešná skupina GREGORIAN, ktorá počas svojho svetového turné The Best of World Tour - Pure Chants zavíta aj do Bratislavy. Svetové hity v podaní gregoriánskeho chorálu už oslnili celý svet.

Originálna fúzia stredovekého gregoriánskeho chorálu a súčasnej pop music a rocku nadchla milióny fanúšikov po celom svete. Hneď prvý projekt Franka Petersona, zakladateľa slávnych GREGORIAN, Enigma, obsadil prvé miesta všetkých hitparád. A tento nový hudobný trend predznamenal obrovský úspech GREGORIAN. Skupina zložená zo skvelých spevákov, zahalených do mníšskeho rúcha spieva tie najväčšie svetové popové i rockové hity v stredovekom aranžmáne. Platinové platne a milióny nadšených divákov sprevádza GREGORIAN už od ich začiatkov.

Nádherný zvuk mužského chorálového spevu so sebou prináša duchovnú silu aj nečakanú modernú vášeň. Veľkolepá multimediálna show plná ohňov, projekcií a ďalších efektov robí z každého vystúpenia úžasný rituál. Hity Metallicy a Depeche Mode v podaní GREGORIAN na koncertoch pravidelne diváci oceňujú standing ovation.
The Best of World Tour – Pure Chants 2023 prinesie skvelú atmosféru plnú scénických efektov, ohňov a svetiel, ale predovšetkým nádherné hlasy GREGORIAN v nových aranžmánoch, ale aj hitoch, ktoré slovenskí fanúšikovia milujú.

20:00

Začiatok podujatia: 20.12.2023
Fotografie
Podobné podujatia