HEX Back To The Clubs Tour - Malacky

Podujatie Malacky

HEX Back To The Clubs Tour - Malacky

Podujatie HEX Back To The Clubs Tour - Malacky sa v posledne avizovanom termíne 17.10.2020 neuskutoční. Podujatie sa presúva na termín 22.04.2022. Vstupenky zostávajú v platnosti. V prípade nezáujmu o náhradný termín, môžu zákazníci požiadať o vrátenie peňazí. Túto žiadosť je potrebné odoslať do dňa 30.11.2021 (vrátane). Zákazníci, ktorí si zakúpili vstupenky prostredníctvom stránky predpredaj.sk dostanú túto informáciu emailom.V prípade nedoručenia emailu skontrolujte priečinok spam / nevyžiadaná pošta, prípadne kontaktujte reklamacie@predpredaj.sk.

Zákazníci, ktorí si zakúpili vstupenky na predajnom mieste si môžu nárokovať vrátenie priamo tam, taktiež do termínu 30.11.2021.

Skupina HEX mieri do klubov! Chalani z kultovej kapely sa rozhodli vrátiť ku koreňom a byť k fanúšikom bližšie. V apríli sa vyberú na klubové turné naprieč celým Slovenskom. Nenechajte si ujsť HEXácke hity, ale aj chuťovky a obľúbené pesničky od iných interpretov v podaní Fefeho, Yxa, Šarkana a Tybykeho na BACK TO THE CLUBS TOUR. HEX ide na turné s predkapelami, ktoré vybrali fanúšikovia v hlasovaní portálu hudba.sk. Vidíme sa od 20. do 28. apríla 2022 v Piešťanoch, Bratislave, Malackách,Trenčíne, Prešove a Martine!

20:00

Fotografie
Podobné podujatia
Stavanie mája 2024
Overené podujatieStavanie mája 2024
areál futbalového ihriska, Častá
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava