J. B. Kladivo

Podujatie Bratislava

J. B. Kladivo v Pohode_FM Live

Ján Boleslav Kladivo je na scéne už 25 rokov. Jeho debutový album Nahá je stále živý vďaka piesňam ako Mariena, či Rozeta.

Piesne, ktoré vás vraj „prinútia prestať tancovať," sa dostali aj na album Rozhľadňa. Ten ocenili kritici v roku 2009 na Radio_Head Awards. O rok na to k tejto cene pribudla soška za singel Mariena, ktorý vznikol v novej verzii kapely Noisecut.

V rokoch 2005 - 2016 sa autorsky podieľal na nahrávkach spoločných albumov s Danielom Matejom a Martinom Burlasom (Over4tea) a s Petrom Zagarom a Julom Fujakom (Klesajúce klenby - 2016). Je tiež autorom 13 elektroakustických albumov (www.kladivo.com).

V apríli tohto roku vydal svoj v poradí šiesty piesňový album zvaný Matterhorn a na jar 2018 chystá album Magnetische Welle, ktorý vznikol v spolupráci s Alžbetou Malovcovou a Michaelou Zanolettiovou.

Prierez jeho tvorby od debutu Nahá, ale najmä nové piesne z albumu Matterhorn zažijete live na jeho koncerte v Pohode_FM Live už v utorok 28. novembra. Na basgitare a barytónovej basgitare ho bude sprevádzať Kamil Grebeň. Vidíme sa v Komornom štúdiu (vstup je voľný do zaplnenia kapacity sály), alebo nás počúvajte na Radio_FM. Začíname tradične o 20:00.

Miesto konania podujatia: Slovak Radio Building, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 28. Novembra 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 28. Novembra 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1542N 17.1142E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia J. B. Kladivo v Pohode_FM Live

Meno organizátora: Pohoda_FM
Fotografie
Podobné podujatia