Kaufland Challenge Slovensko vs Švajčiarsko

Podujatie Humenné

Kaufland Challenge Slovensko vs Švajčiarsko

Slovenská hokejová reprezentácia v príprave na majstrovstvá sveta mieri na východ!
Prvý prípravný dvojzápas proti Švajčiarsku odohrá 11. a 12. apríla na zimnom štadióne v Humennom, kde sa nikdy predtým nepredstavila. Buďte svedkami výnimočného zážitku a podporte našich chlapcov na ceste na svetový šampionát do Ostravy. Zápasy v Humennom s exkluzívnym zážitkom Zakúpte sebe alebo niekomu z blízkych ako darček exkluzívnu vstupenku Zlatú Bažant Tour a pred začiatkom hokejového zápasu si môžete prezrieť kabínu nášho národného tímu, podať si ruku s trénerom Craigom Ramsaym, ťuknúť si s hráčmi pred nástupom na ľad a vychutnať si duel z VIP priestorov zimného štadióna v Humennom!

Zlatý Bažant Tour zahŕňa:
- komentovaná prehliadka z priestorov, v ktorých sa reprezentanti pripravujú na zápas- prehliadku šatne a sprievodných priestorov- prehliadku pripravenej striedačky na zápas- stretnutie s trénerom Craigom Ramsaym v predzápasovej atmosfére- sledovanie rozcvičky našich reprezentantov- slovenský dres podpísaný aktuálnym reprezentačným výberom- možnosť „ťuknúť“ si s hráčmi pred nástupom na ľad- sledovanie rozkorčuľovania pred zápasom z exkluzívnych priestorov pri ľade spoza mantinelu- VIP vstupenku na zápas s neobmedzenou konzumáciou a výnimočnou príležitosťou pohybovať sa medzi so slovenským hokejovými osobnosťami- sledovanie duelu z rámci VIP tribúny- darček od nášho partnera Heineken Slovensko- spomienkové fotografie

Komentovaná prehliadka spolu s celou tour trvá približne 60 minút. Do predaja putuje obmedzený počet 10 Tour vstupeniek na zápas Slovensko – Švajčiarsko vo štvrtok 11. apríla a rovnako 10 Tour vstupeniek na zápas Slovensko – Švajčiarsko vo štvrtok 12. apríla.
Po zakúpení vstupenky vás bude kontaktovať zodpovedná osoba s bližšími pokynmi na zadanú mailovú adresu pri kúpe. V prípade, že neobdržíte kontaktný mail, napíšte, prosíme, na media@szlh.sk. Vstupenka Zlatý Bažant Tour platí výlučne pre jednu osobu, nevzťahuje sa na ňu pravidlo možnosti prísť s dieťaťom do 6 rokov zadarmo. V prípade záujmu absolvovania Tour s dieťaťom je potrebné zakúpiť ďalší lístok samostatne.

16:30

Začiatok podujatia: 11.04.2024
Fotografie
Podobné podujatia