Komjatská Vareška

Podujatie Komjatná

Komjatská Vareška

Ahojte priatelia (prosím prečítať do konca ) , tento rok sme chceli s Oz-Komjatná pre Vás pripraviť viacero akcií , lenže všetky akcie sa mali konať dole na ihrisku , keďže sa ihrisko začalo prerábať nevyšlo nám to podľa predstáv ...

Rozhodli sme sa teda spraviť jednu poriadnu akciu s názvom /Komjatská vareška/ ide o súťaž vo varení gulášu ktorá sa bude konať pod kolibou na studničnej . Chceme aby sa táto akcia tradovala aj do budúcich rokov a spojiť ju s ukončením leta a dňami obce .
Bolo by pekné aby boli družstvá hlavne z našej dediny ... napr poľovníci z Komjatnej / hasiči z Komjatnej / futbalisti z Komjatnej atď. ale samozrejme aj nejaký pocestný...

Aby bol každý guláš iný a niečím výnimočný , tak si súťažiaci na vlastné náklady zabezpečia vlastný kotlík , mäso a suroviny . Organizátor zabezpečí drevo , misky, poháre , chlieb , občerstvenie , vrece na odpad , vodu a stôl s lavicami .

Prihlásiť sa do súťaže a uhradiť štartovné vo výške 10€ je možné u mňa , na tč: 0918 125 988 alebo mail ozkomjatna@gmail.com do 20. 08. 2022 do 12:00 hod . Prvé 3 družstvá získajú ceny !!!

Na všetkých čaká bohatá tombola , živá hudba , občerstvenie , súťaže pre deti ale aj dospelých a mnoho ďalšieho. OZ-Komjatná sa už teraz teší na všetkých, ktorí chcú ukázať, že práve ich guláš je ten najlepší, chcú sa dobre zabaviť, posedieť si s priateľmi pri dobrom občerstvení, ale hlavne prežiť krásny deň v príjemnej atmosfére na prvom ročníku kuchárskej súťaže.

Fotografie
Podobné podujatia