Koncert Pavla Hammela 2017

Podujatie Prešov

Koncert Pavla Hammela

Dovoľujeme si Vás pozvať na koncert slovenského speváka, skladateľa, gitaristu, hudobného producenta a aj výtvarníka Pavla Hammela, ktorého hudobné začiatky sa spájajú s legendárnymi Prúdmi, ktoré v roku 1963 založil. O dva roky neskôr začal s Prúdmi hrať aj Marián Varga, dvornými textármi kapely sa stávajú Kamil Peteraj a Boris Filan, s ktorými Pavol Hammel spolupracuje dodnes.

Aj v súčasnosti je spevák hudobnou stálicou zosobňujúcou folk, bigbít, art – rock a pop. Veď kto z nás by nepoznal skladby ako Medulienka, Čas malín, Kamalásky, Učiteľa tanca alebo nezabudnuteľné ZRPŠ? Dôkazom hudobnej prepracovanosti a nadania je aj 26 štúdiových albumov a meno, ktoré má cveng na hudobnej scéne už desaťročia.

Speváka však nelákajú len veľké pódiá, o svojom koncertovaní hovorí aj toto: ,,No a potom mám menšiu klientelu ľudí, ktorí chodia na moje koncerty skôr klubového charakteru, kde prezentujem najmä svoju tvorbu. Ale neťažím len z toho, čo som voľakedy spravil, a Medulienku skutočne dávam len ako druhý prídavok, keď už je zle. Prezentujem svoje Best of, ale aj skladby, o ktorých si myslím, že sú ozaj najlepšie.“

Príďte a vychutnajte si to najlepšie z repertoáru Pavla Hammela už 17.3.2017 o 19:30 v Literárnej kaviarni VIOLA v Prešove. Ktovie, možno sa dočkáme aj prídavku v podobe Medulienky. Tešíme sa na Vás!

Vstupné: predpredaj 15 eur. / v deň koncertu 18 eur.
Počet vstupeniek je obmedzený, preto je potrebné vopred si ich rezervovať na info@literarnakaviaren.sk alebo na tel. č.: 0905 688 665 a zakúpiť si ich môžete u nás vo VIOLE.
Platnosť rezervácie vstupeniek končí 24 hodín pred konaním podujatia. Ak rezervované vstupenky nebudú vyzdvihnuté v tejto lehote, budú zaradené do predaja.

Miesto konania podujatia: ViolaPrešov, Tkáčska 2, Prešov
Dátum začiatku podujatia: 17. Marca 2017 19:30
Dátum ukončenia podujatia: 17. Marca 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.995N 21.2415E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Koncert Pavla Hammela

Fotografie
Podobné podujatia