Koncert The Hope Gospel Singers & Band

Podujatie Trenčianske Teplice

Koncert The Hope Gospel Singers & Band

Nenechajte si ujsť vokálno-inštrumentálnu formáciu pod vedením dirigentky Ivety Viskupovej, interpretujúcu gospelovú hudbu a vokálne džezové úpravy. Koncert je súčasťou 72.Hudobného leta Tr.Teplice.

The Hope Gospel singers & Band vznikli v roku 1999. Zakladateľkou a umeleckou vedúcou je dirigentka a propagátorka gospelovej hudby na Slovensku Iveta Weis Viskupová. V THGS sa vystriedalo niekoľko generácii spevákov a inštrumentalistov (Peter Preložník, Stano Počaji, Juraj Gergely, Tibor Borský, Ikena Omeje, Ľuboš Šramek, Štefan Bugala, Juraj Gregorík, Reik Rothenstein, Martin Ďurdina, Michal Motýľ, Michal Ragáč, Jakub Hittrich, Ľubo Šramo a ďalší), ktorí sa podpísali pod desiatky koncertov a zanechali nezameniteľný zvuk i pocit! Súčasných spevákov sprevádza trio Ištván Bertók, Marek Mečiar a Ján Láv.

Ako štúdioví speváci spolupracujú pri rôznych (či už sólových, alebo filmových) projektoch (Disneyho rozprávky: Kráska a zviera, Muppet show, Popoluška, Aladin, vokály do albumov Majk Spirit, Celeste Buckingham, Vašo Patejdl, Zuzana Suchánková a ďalší). Spolupracovali a hostili mnohé hviezdy pop music ako Sisa Lelkes- Sklovská, Katarína Hasprová, Jana Daňová-Bugalová, Mária Čírová, Vašo Patejdl, Ján Slezák, Kully, Majk Spirit, Celeste Buckingham, Otto Kolmann a další. Veľkým zážitkom bola spolupráca s renomovanými spevákmi jazzovej scény Petrom Lipom, Petrom Adamovom a Zuzkou Suchánkovou.

Spolupracovali aj na televíznom projekte Legendy popu na STV, účinkovali v Modrom z neba na TV Markíza, či v SLOVENKE ROKA 2015. V máji 2010 absolvovali úspešné koncertné turné v Južnej Kórei. V súčasnosti účinkujú v muzikáloch Divadla Nová scéna (Iago a Mačky).

Na koncerte hostia americkú gospelovú speváčku Donnu. Zaznejú skladby Kirka Franklina, Tore W. Aasa a ďalších.

Organizátor 72.Hudobného leta Kúpele Trenčianske Teplice a hlavný partner agentúra SpicyBrown srdečne pozývajú na nezabudnuteľný koncert.

Miesto konania podujatia: Kursalon Trenčianske Teplice, 17. Novembra 32, Trenčianske Teplice
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/Event/The_Hope_Gospel_Singers_and_Band_v_Kursalone
Dátum začiatku podujatia: 23. Júla 2017 17:00
Dátum ukončenia podujatia: 23. Júla 2017 18:00
Pravdepodobné súradnice: 48.9082N 18.1761E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Koncert The Hope Gospel Singers & Band

Meno organizátora: Hudobné leto Trenčianske Teplice
Fotografie
Podobné podujatia
SUNFESTIVAL 2024
Overené podujatieSUNFESTIVAL 2024
Futbalové ihrisko Trenčianske Jastrabie, Trenčianske Jastrabie
CIGÁNSKI DIABLI
Overené podujatieCIGÁNSKI DIABLI
PANOREX, Nová Dubnica