Kubánska noc @KC Dunaj

Podujatie Bratislava

Kubánska noc @KC Dunaj~

Vášeň a rytmus Kuby na našom parkete! Rozpálená hudobná noc vyfarbená rytmami salsy, cumbie, latinojazzu, rumby či mamba. Autentickú atmosféru kubánskych klubov a barov prinesie rakúska kapela Soncopao a do tanca nám zahrajú DJi Mišo Biely a Chingy.

Soncopao (AT)
je latino kvartet okolo charizmatického speváka a gitaristu z Kuby Ismara Rivera. V repertoári tejto kapely nájdeme hudbu Latinskej Ameriky a Karibiku podanú osobitým spôsobom. Na jej koncerte si tak môžeme zatancovať na piesne známych hviezd ako Buena Vista Social Club či Manu Chao, na štýly son, latino či kubánsku salsu. Vystúpenia Soncopao sú plné vášne a uspokoja aj náročných latino tanečníkov.

Mišo Biely
je songwriter, spevák, producent a multiinštrumentalista, ktorý sa dlhoročnom pôsobení v UK vrátil pred ôsmimi rokmi na Slovensko, aby sa venoval hudbe. Debutoval pred štyrmi rokmi albumom R.E.T.R.O., medzitým pôsobil ako songwriter a napísal skladby pre Tinu, Rytmusa či Tomiho Popoviča. Mišo Biely je okrem hip-hopu i milovníkom hudby Latinskej Ameriky, a tak nám na parket prinesie tie najlepšie kubánske kúsky.

DJ Chingy
tento DJ a začínajúci producent sa na bratislavskej scéne uchytil veľmi rýchlo, a tak ho dnes volajú aj mimo jej hraníc. Chingy si zahral napríklad so známym španielskym producentom a DJom Sak Noel či domácimi interpretmi ako Čistychov, Rytmus alebo Igor Kmeťo ml. V tento večer sa nám ale predstaví ako milovník Kuby a jej chytľavej hudby.

19. 11. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 7€

Partneri: Radio_FM, Doba Magazín, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, Music-zone.eu, Bombing, MUSIC4U.SK, Dobré noviny, in.ba

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 19. Novembra 2016 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 20. Novembra 2016 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Kubánska noc @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava