Kubánska noc

Podujatie Bratislava

Kubánska noc @KC Dunaj~

Zmyselná, energická, nákazlivá. Hudobná noc žeravá ako slnko nad Havanou nás chytí za srdce aj nôžky zmesou salsy, cha-cha, bolera či latinojazzu. Autentické rytmy budú tancovať parketom akoby boli priamo v kubánskych uličkách. Nechajte sa ovládnuť energiou kubánskej kapely Caribe a fajnovými setmi DJov Dannyho Alvésa a Miša Bieleho.

Caribe (CZ)
je temparamentná medzinárodná kapela, ktorá sa venuje kubánskej a latinsko-americkej muzike. Hudobné jadro skupiny tvorí spevák Ivar Aquirre z Bolívie, ktorý je so svojim exotickým šarmom aj talentovaný zabávač. Repertoár skupiny ponúka horúce žánre ako salsa, bachata, son, cha-cha či bolero, rovnako ako aj cover verzie piesní známych interpretov. Kapela koncertuje doma i v zahraničí, na konte má aj titul Salsa kapela roku z Prague Latin Awards.

DJ Danny Alvés (aka Čistychov)
je raper, producent a párty DJ, ktorý je súčasťou formácii ako Názov Stavby, L.U.Z.A., I. Co a La Conexión. Ako autor alebo spoluautor sa podpísal pod viacero albumov a na konte má množstvo spoluprác nielen s menami domácej a českej hip-hopovej scény, ale aj aj so zahraničnými interpretmi. Už jedenásť rokov spolupracuje s Mišom Bielym a tak sa v tento večer môžeme tešiť na dobre zohranú dvojku.

Mišo Biely
je songwriter, spevák, producent a multiinštrumentalista, ktorý sa dlhoročnom pôsobení v UK vrátil pred ôsmimi rokmi na Slovensko, aby sa venoval hudbe. Debutoval pred štyrmi rokmi albumom R.E.T.R.O., medzitým pôsobil ako songwriter a napísal skladby pre Tinu, Nelu Pociskovú, Moniku Bagárovú, Rytmusa či Tomiho Popoviča.

22. 10. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 7€

Partneri: Radio_FM, Doba Magazín, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, Music-zone.eu, Bombing, MUSIC4U.SK, Dobré noviny, in.ba, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 22. Októbra 2016 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 23. Októbra 2016 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Kubánska noc @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava