Kubánska noc

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Zábava, párty
Web organizátora:
www.havananight.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Kubánska noc @KC Dunaj~

Rozhýbte boky a pridajte tanečné kroky! Na tejto párty budú viesť zmyselné rytmy a tanečné melódie salsy, cha cha cha, mamba, bolera alebo son. Atraktívnu zmes tradičnej kubánskej hudby a súčasných aranžmánov nám prinesie kapela Atarés a skvelí DJi El Chocolino a Mišo Biely.

Atarés (CZ)
je medzinárodná latino-afro-kubánska kapela, ktorá túto muziku prezentuje ako v tradičnom prevedení, tak aj s prímesou jazzu, funku a reggae. V jej repertoári nájdeme skladby vlastné, ale aj prebrané, napríklad od Buena Vista Social Club, Cesarie Evora či Gipsy Kings. Koncerty Atarés sa nesú v duchu dobrej nálady, tanca a spevu, čo podčiarkuje vytryskujúca energia všetkých členov skupiny. Spojením kubánskeho temperamentu a racionálneho európskeho pohľadu na vec vzniká originálny celok, ktorý poslucháčov zaručene nenechá chladnými.

El Chocolino (CZ)
je DJ, ktorý okrem toho hrá na gitaru a bubny. Milovník hudby a latino tanca rád zabáva ľudí a ťahá ich na parket kvalitnou selekciou kubánskych rytmov, ktoré dokážu strhnúť aj v moderných časoch.

Mišo Biely
je songwriter, spevák, producent a multiinštrumentalista, ktorý sa dlhoročnom pôsobení v UK vrátil pred ôsmimi rokmi na Slovensko, aby sa venoval hudbe. Debutoval pred štyrmi rokmi albumom R.E.T.R.O., medzitým pôsobil ako songwriter a napísal skladby pre Tinu, Nelu Pociskovú, Moniku Bagárovú, Rytmusa či Tomiho Popoviča. V tento večer nám ale namieša horúce kubánske rytmy.

21. 10. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 7€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, CITYLIFE.SK, kamdomesta, MUSIC ZONE, bombing.eu, Music4u.sk, Interez, in.ba, Kultúra v Bratislave, Metropola online

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 21. Októbra 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 22. Októbra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Kubánska noc @KC Dunaj~

Meno organizátora: Kubánska noc
Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava
STAVANIE MÁJOV V RUŽINOVE
Overené podujatieSTAVANIE MÁJOV V RUŽINOVE
Bratislava-Ružinov, Bratislava