Lavagance

Podujatie Bratislava

Lavagance @KC Dunaj~

Domáce hudba svetovej kvality! Vychutnajte si koncert kapely Lavagance, ktorá patrí medzi tie najkvalitnejšie na scéne. V jej podaní sa rozleje naším klubom kombinácia indie popu, elektronického rocku a neo soulu.

Lavagance
je indie-popová kapela, ktorá vo svojej hudbe kombinuje prvky popu, indie rocku a elektroniky. Na domácej scéne patrí medzi najvýraznejšie kapely, fanúšikovia si jej vystúpenie mohli vychutnať na mnohých koncertoch, festivaloch a predskakovali aj svetovým formátom ako Duran Duran, Depeche Mode či Mando Diao. Pred dvanástimi rokmi vydala svoje prvé EP Back to Attraction, pričom najviac zarezonovala skladba Miles. O rok nato prišiel druhý štúdiový album Orthodox Experience. Ďalej nasledovali I Like This Temper, Divine Darkness a posledný album Halfway to the grave (2015). Skupina Lavagance získala za svoju hudbu niekoľko cien Aurel.

12. 1. (piatok)
Štart: 21.00 hod.
Vstup: 7€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, CITYLIFE.SK, Kam do mesta, Interez, MUSIC ZONE, Bombing, Music4u.sk, Kultúra v Bratislave, in.ba, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 12. Januára 2018 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 13. Januára 2018 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Lavagance @KC Dunaj~

Meno organizátora: kozmik
Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
IL VOLO
Overené podujatieIL VOLO
TIPOS ARENA , Bratislava