LORDI

Podujatie Námestovo

LORDI

Podkladom neodolateľnej komédie Lordi bola korešpondencia O. Wildea a R. Rossea, ktorú si vymieňali po Wildeovom prepustení z väzenia, kým žil v Paríži pod menom Sebastian Melmoth. V tejto korešpondencii bola už načrtnutá dejová osnova hry, charaktery jednotlivých lordov a čiastočne aj dialógy. Kreatívne dotvorený príbeh rozvíja dejovú líniu a dialógy a posúva hru do jej finálnej podoby.

Nebudú sa ale čítať žiadne „liebesbriefs“ a ani obchodné listy nejakej z významných korporácií. Pripravené je oveľa väčšie prekvapenie, ktoré ale nie je vhodné pre osoby mladšie ako pätnásť rokov a puritánske dámy. Titul je „mierne pikantný“ a preto je vhodný pre dospelé publikum, ktoré sa chce dobre zabaviť.
Hlavné postavy tejto salónnej, ľahko škandálnej komédie sú traja "roztopašní" LORDI, ktorí tajne hrajú hru s jasnými, i keď trochu pochybnými pravidlami. Na utajených klubových schôdzkach si totiž navzájom rozdeľujú dámy a za sexuálne úspechy či neúspechy s nimi si prideľujú červené alebo čierne body. Jedného dňa sa však pravidlá škandalóznej hry neľútostne obrátia proti nim. Veselá inscenácia je výsmechom mužskej ješitnosti, dvojitej morálky, no na druhej aj oslavou pevného priateľstva, ktoré vydrží i tie najťažšie skúšky.

Hrajú
Maroš Kramár Jozef Vajda Peter Šimun

22,00 €

18:00


Fotografie
Podobné podujatia
NA ZEMI DOBRE MI
Overené podujatieNA ZEMI DOBRE MI
Mestská knižnica Námestovo, Námestovo
PI ČAJ, MILÁČIK!
Overené podujatiePI ČAJ, MILÁČIK!
Dom kultúry, Námestovo
Ťapákovci
Overené podujatieŤapákovci
Dom kultúry, Bytča
SEN KAŽDEJ ŽENY
Overené podujatieSEN KAŽDEJ ŽENY
Dom kultúry A. Hlinku, Ružomberok
NA ZEMI DOBRE MI
Overené podujatieNA ZEMI DOBRE MI
Mestská knižnica Námestovo, Námestovo