Mantras con Amor

Podujatie Bratislava

Koncert Mantras con Amor

Duo Mantras con Amor tvoria z Demetrios z Flagstaffu, Arizony (USA) a Vichitri zo San Sebastianu (Španielsko). Demetrios neustále tvorí, nielen v podobe ich hudby, ale vyjadrovaním sa aj prostredníctvom maľby a kaligrafie. Obal ich debutového CD albumu "Láska je" vytvoril on sám, spolu s mnohými ďalšími dizajnmi. 

Vichitra vyjadruje svoj hlas v službe "niečoho väčšieho" ako je ona sama. Týmto spôsobom sú melódie ponukou Božstvu/Bohu. Obaja sa stretli už v roku 2011, ale až od roku 2013 začali skúmať priestor, ktorý vytvárajú pri spievaní spolu.

Po množstve hraní na duchovných festivaloch, ako sú Just Love Festival v Nemecku a Bhakti festival v Kalifornii USA, pokračujú v koncertoch v mestách po Európe. A sme nesmierne radi, že prídu aj na Slovensko.

Nechajte v tento večer spievať vaše srdce a vychutnajte si staré mantry spojené so západnými zvukmi, aby vytvorili večer plný radosti a pokoja.

Prineste si so sebou karimatky, vankúšiky, alebo podsedáky. Koncert sa nebude predávať na konkrétne miesta na sedenie, ale spolu budeme vytvárať a zdieľať tento priestor bez obmedzení.

Meno organizátora: MaxiTicket.sk
Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
IL VOLO
Overené podujatieIL VOLO
TIPOS ARENA , Bratislava