Marhalen vo Flame

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty
Web organizátora:
www.flame.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: igor@flame.sk

Marhalen je širokospektrálny, pop-rockovo-punkovo-bluesovo-rock´n´rollový hudobný liek takmer na všetko (niečo ako paralen, len oveľa silnejšie). Vznikol v roku 2014, ale jeho korene siahajú až do 90.-tych rokov minulého storočia. Po dvoch rokoch klinických testov v skúšobni sa Marhalen dostal na trh. Po prvý raz ho užili diváci na koncerte v Slezák Rock Pube 4. novembra 2016. Všetky hudobné „dávky“ (teda piesne) pochádzajú výhradne z dielne Marhalenu a sú v slovenskom jazyku.

Zloženie:
Marhalen sa skladá z piatich rôznych muzikantov a hudobníkov: Pavel Achs - spev, akustická gitara, Adrian Máňa – spev, elektrická gitara, Ján Coss – spev, elektrická gitara, Ján Nyíregyházki – bicie nástroje a Nina Ševcová – basgitara.

Na čo sa používa:
Marhalen sa užíva zlepšenie nálady (aj tej dobrej, ktorá je po ňom ešte lepšia), priaznivo pôsobí na nervový systém a celkový zdravotný a duševný stav divákov, odbúrava stres a depresie. Takisto tlmí bolesť a má blahodarný účinok na kĺby a svaly (hlavne pri pohybe do rytmu pod alebo pri pódiu).

Komu je určený:
Marhalen je určený všetkým vekovým kategóriám. Pri deťoch rozhodnú o užívaní Marhalenu ich rodičia alebo zákonní zástupcovia. Tehotné a dojčiace ženy musia pre zvýšené decibely konzultovať užívanie lieku so svojim lekárom.

Dávkovanie:
Deti do 3 rokov: dávkovanie určí rodič
Deti od 3 do 12 rokov: 1x ráno a pred spaním
Dospelí: minimálne 3 x denne, ale odporúča sa aj viac (tak ako pri všetkých liekoch platí, že ho treba užívať s rozumom)

Marhalen sa zatiaľ podáva buď masovo na verejných vystúpeniach a koncertoch alebo si ho môžete zadovážiť zadarmo na YouTube alebo na Facebookovej stránke Marhalenu.

Nežiaduce účinky:
Zatiaľ neboli zistené žiadne vedľajšie alebo nežiaduce účinky. Na rozdiel od väčšiny liekov sa môže užívať aj s istou dávkou alkoholu. Upozornenie: Marhalen môže byť prudko návykový, no podľa expertov sa ním nedá predávkovať.

Podporné na kapelu (entry) je 3uer na každú započatú hlavu.

Lístok na predpredaji nájdeš: https://tootoot.co/sk/events/5873add5b2829c0be4ea3812
Miesto v klube si rezervuješ na 0948 148 948
____________________________
Partneri:

Rocková republika
Tootoot - Podujatia vo vašich rukách
Music-zone.eu - Váš hudobný portál
Stolichnayask - Pravá ruská vodka
WELOVEGUITAR.net
FLAME Production - Slovenská klubová scéna
Gregi.net - Multikultúrny portál
Alternation.sk - new wave of music
Bombing.eu
Meno organizátora: FLAME Music Bar
Fotografie
Podobné podujatia
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava