MÁRIA ČÍROVÁ - MOJE VIANOCE 2021

Podujatie Bratislava

MÁRIA ČÍROVÁ - MOJE VIANOCE 2021

Jedna z najobľúbenejších slovenských speváčok, klaviristka a skladateľka Mária Čírová už takmer desať rokov pripravuje pre svojich fanúšikov nezabudnuteľné Vianočné koncerty. Vzhľadom na aktuálnu situáciu sa rozhodla už po druhýkrát priniesť Vianočný koncert online do vašich obývačiek a takto zachovať krásnu tradíciu, kde sa každý dokonale naladí na najkrajšie sviatky roka.

Mária sa k tomuto koncertu vyjadrila takto: "Máme tu už druhé Vianoce, keď sa nemôžeme stretávať tak ako sme boli zvyknutí. Do poslednej chvíle som verila, že sa nám podarí zahrať aspoň jeden koncert naživo, ale nakoniec sme sa rozhodli ísť touto cestou. Pre mňa ako trojnásobnú mamu je veľmi dôležité neprestať žiť, nech sa vonku deje čokoľvek. Urobme to pre seba, pre naše deti, pre naše rodiny a nechajme sa vtiahnuť do čarovného kúzla Vianoc, ktoré sa nám každoročne pripomína v tomto období. Narodením Lásky, ktorá sa chce dotknúť našich sŕdc. Poďte sa spolu so mnou naladiť, poďte si oddýchnuť, poďte sa usmiať, poďte zavrieť oči a cítiť horiace drevo v krbe, poďte si zaspievať tie najkrajšie slovenské vianočné koledy. Spojíme sa v jeden večer vo všetkých kútoch Slovenska a po minulom roku viem že sa k nám pridajú aj priatelia zo zahraničia. Teším sa na Vás s mojou vianočnou kapelou, sláčikovým kvartetom, vokalistkami a detským zborom Radosť."

Na koncerte nebudú chýbať obľúbené skladby z oboch Vianočných albumov ako Do noci tichej, Štedrý večer alebo Vianoce krásne sú, tradičné slovenské a svetové koledy v špeciálnych úpravách a samozrejme hity ako Unikát, Kto vie alebo Chýbaš. Lístky budú v predaji online a po zakúpení obdržíte jedinečný prístupový kód, ktorý bude platiť na jedno zariadenie. Koncert bude rovnako ako minulý rok prístupný od 18:00 do 24:00 na webe: https://www.ticketportal.sk/video

U Vás doma

ONLINE!!

Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
FRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Overené podujatieFRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
DK Zrkadlový háj, Bratislava
PAVOL HAMMEL - SRDCE BEZ ANJELA
Overené podujatiePAVOL HAMMEL - SRDCE BEZ ANJELA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava
Domo Emigrantes – koncert
Overené podujatieDomo Emigrantes – koncert
Kapucínsky kostol, Bratislava