Medial Banana

Podujatie Bratislava

Medial Banana @KC Dunaj~

Zapálení pre hudbu z Jamajky! Chytľavé melódie, svižné texty a silná energia pre fanúšikov reggae a dancehallu. Nezmeškajte hudobnú noc, ktorá bude iskriť dobrou náladou vďaka koncertu kapely Medial Banana a pestrým setom v podaní DJov Bass(T)art a Selecta Zugree.

Medial Banana
je najznámejšia slovenská reggae kapela, ktorá oslovuje svojím žánrovým prelínaním vo svojej hudbe, vtipnými textami zo života a energickými živými vystúpeniami. Skupina, ktorá funguje od roku 2009, vydala EP Naturally lifted, debutový album Uplifted, na prelome rokov 2015 a 2016 album Rockin’ it a v decembri do zbierky pridala ďalší kúsok - album INNA JAMDOWN, ktorý natočili priamo na Jamajke. Medial Banana sa predstavili na viacerých európskych festivaloch ako Sziget, Outlook či Reggae Camp, ale nezabúdajú ani domáce publikum.

Bass(T)art
je ostrieľaný selektor karibských rytmov, najmä reggae, dancehallu a new roots, ale rád servíruje aj moombahton, afrobeat či soca. Večer nás v jeho podaní čaká DJ set, ktorý rozvibruje aj oddelenie geriatrie. Dopočutia.

Selecta Zugree
je selektroka, promotérka aj autorka z portálu Reggae Callin’. A tak niet pochýb, že v jej sete budú figurovať zaručené hity z reggae, dancehallu či soca music.

20. 1. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 7€

Partneri: Radio_FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Reggae & Dancehall Slovakia, Music-zone.eu, bombing.eu, Music4u.sk, Interez, Dobré noviny, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 20. Januára 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 21. Januára 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Medial Banana @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava