Mládežnícky ples 2024

Podujatie Humenné

Mládežnícky ples

Pozývame vás na pokračovanie veľkolepého Mládežníckeho plesu, ktorý sa uskutoční 10. februára 2024 vo veľkých priestoroch, ktoré ponúka spoločenská sála MSKS v Humennom.

Náš ples ladíme do štýlu party plesu, takže sa nemusíte báť vážnych pesničiek alebo prehnanej strojenosti, napriek tomu si zachováva prirodzenú eleganciu a decentnosť. Nenechajte sa odradiť ani názvom "Mládežnícky", pretože tento ples je určený pre každého, bez ohľadu na vekovú kategóriu. To je práve to, čo nás robí špeciálnymi - dokážeme spojiť všetky generácie počas jedného večera, plnom nezabudnuteľnej zábavy.
Tešiť sa môžete aj na špeciálnu výzdobu a osvetlenie, aby sme vytvorili atmosféru, ktorá vás vtiahne do sveta nekonečnej zábavy, zaujímavý program od žiakov Základnej umeleckej školy Petra Breinera a bohatú tombolu s hlavnou cenou - zájazd do Štrasburgu pre dve osoby. Plesové menu pozostáva z nealko nápojov, prípitku, polievky, hlavného jedla a švédskych stolov s veľkým výberom od druhého hlavného jedla, koláčov, sladkých a slaných pochutín. Mládežnícky ples bude sprevádzať DJ WALLA. Pôsobiť v dnešnej dobe ako všestranný DJ a dokázať plnohodnotne zabávať ľudí v kluboch, na festivaloch a zároveň na spoločenských akciách ako sú oslavy, firemné akcie, plesy alebo svadby chce veľké skúsenosti, skvelý prehľad v hudbe a schopnosť rozumieť publiku, ktoré práve zabávate. To všetko po dlhoročných skúsenostiach spĺňa Matúš DJ alebo známy aj pod pseudonymom DJ WALLA. Ako klubový DJ a producent je DJ WALLA súčasťou a tvorcom vydavateľstva NIGHTRIDE, pod ktorým aj hráva s poprednými menami nie len zo Slovenska, ale aj zahraničia. Medzi jeho najväčší producentský úspech určite patrí vydanie tracku v prestížnom svetovom vydavateľstve Purified, za ktorým stojí svetová DJ-ka Nora En Pure.

Vstupenky v predaji na: www.mhproduction.sk/mladeznickyples


Fotografie
Podobné podujatia
Žiadny obrázok
Overené podujatieKrojovaný Majáles
Dom kultúry, Vysoká pri Morave
Ples ľudí s dobrým srdcom 2024
Overené podujatiePles ľudí s dobrým srdcom 2024
Koncertná sieň Reduty, Spišská Nová Ves