Na plnú hu(d)bu - Ružomberok

Podujatie Ružomberok

Na plnú hu(d)bu - Ružomberok

Satirik, herec, hudobný skladateľ, spisovateľ, textár, novinár a spevák Milan Markovič spolu s multiinštrumentalistami Petrom Niňajom a Róbertom Puškárom v kabarete plnom hudby, vtipov, gagov a vtipných postrehov zo života. Spojenie briskného a inteligentného humoru Milana Markoviča so skvelými hudobnými číslami v podaní Pánov bratov ponúka výbornú zábavu v podobe jedinečného kabaretu, aký na Slovensku už dlho chýbal.

Podujatie MM KABARET - Na plnú hu(d)bu - Ružomberok sa v posledne avizovanom termíne neuskutoční. Podujatie sa presúva na termín 25.03.2022, 19:00. (pôvodné termíny 12.11.2021, 14.02.2022). Vstupenky zostávajú v platnosti. V prípade nezáujmu o náhradný termín, môžu zákazníci požiadať o vrátenie peňazí. Túto žiadosť je potrebné odoslať do dňa 02.02.2022 (vrátane). Zákazníci, ktorí si zakúpili vstupenky prostredníctvom stránky predpredaj.sk dostanú túto informáciu emailom.V prípade nedoručenia emailu skontrolujte priečinok spam / nevyžiadaná pošta, prípadne kontaktujte reklamacie@predpredaj.sk.

Zákazníci, ktorí si zakúpili vstupenky na predajnom mieste si môžu nárokovať vrátenie priamo tam, taktiež do termínu 02.02.2022.

19:00

Fotografie
Podobné podujatia