Nirvana - Kurt Cobain - memorial concert

Podujatie Komárno

Nirvana - Kurt Cobain - memorial concert

(HU) (SK) - Popis v slovenčine nižšie.

(HU): Felvidek idei legnagyobb GRUNGE estjere keszulunk!

Kurt Cobain halalanak 25 evfordulojara egy emlekesttel szeretnenk megemlekezni a grunge egyik nagy alakjarol, a NIRVANA frontembererol. Az esemeny Revkomarom legnagyobb es legismertebb underground avagy pince klubbjaban a RÉV-ben kerul megrendezesre.

Az emlekkoncerten harom seattlei "nagy"-nak a dalai fognak elhangozni ket magyarorszagi tribute banda es a komaromi Aylen's Fall eloadasaban.

A koncert a Kurt halalanak 10 evfordulojara, a BKÁE avagy Corvinus egyetem komáromi kihelyezett karának egyetemi zenekara altal 15 evvel ezelott megrendezett emlekest nyoman kerul ujra megrendezesre. Az a koncert is a REV-ben hangzott el, unplugged resze tobb szaz mecses langjaval megvilagitva. Az idei koncert otletgazdaja az akkori egyetemi zenekar gitarosa, Bachorec Andi, aki nosztalgiazgatas kozben felvetette a gondolatot egy Superunknowns es Pear Jam Tribute koncert kozepette Budapesten, hogy ujra meg lehetne csinalni a kerek evfordulora valo tekintettel az emlekkoncertet. Az Aylen's Fall pedig vette a lapot, es belefogott megrendezni az estet. Szerettuk volna, hogy a NIRVANA-n kivul mas grunge banda zeneje is elhangozzon a "negy nagy seattlei" zenekar kozul. Igy ki mast is hivhattunk volna meg, mint a budapesti koncert ket szereplojet... Nagy oromunkre, mindeketten igent mondtak a meghivasra. Igy remelhetoleg minden fevideki es eszak magyarorzsagi grunge rajongo megtalalja majd aprilis 5-diken a szamitasat!

Idorendi sorrendben fellepnek tehat:

21:00-22:30 SOUNDGARDEN - SUPERUNKNOWNS Tribute Band

22:30-24:00 NIRVANA - az AYLEN'S FALL eloadasaban

Vendegek: a Corvinus egyetem komaromi kihelyezett karanak egyetemi zenekaranak tagjai
Bachorec Andi - gitar, basszusgitar
Mudroch Zoltan - gitar, basszusgitar
Vermes Zsuzsi - dob

00:30-02:00 PEARL JAM - PEAR JAM Tribute Band

Kozlekedes:
A Komaromon kivulrol tomegkozlekedessel erkezoknek ajanljuk a komaromi taxi szolgalatot, a magyarorszagi Del-Komarom vasutallomasrol 3 EUR-ert, a szlovakiai Eszak-Komarom vasutallomasrol 1,50 EUR-ert a helyszinre lehet kenyelmesen erkezni par perc alatt. City Taxi: 00421918884422 vagy AB Taxi: 00421911222501.

Jegyek: A helyszinen vehetok. Egy belepo ara 3 EUR.


(SK): Chystáme sa na najväčší GRUNGE-ový večer tohoto roku.

Na 25 výročie smrti Kurta Cobaina, jedného z najväčších predstaviteľov grunge-ovej muziky, frontmana Nirvany, by sme si chceli jeho životné dielo pripomenúť pamätným koncertom. Udalosť bude organizovaná v najväčšom a najznámejšom underground klube Komárna názvom RÉV.

Na koncerte odznejú piesne troch velikánov zo Seattle-u v podaní dvoch tribute kapiel z Budapešti a komárňanskej kapely Aylen's Fall.

Prvý krát v Komárne tento spomienkový koncert organizovala univerzitná kapela komárňanskej pobočky univerzity Corvinusa v Budapešti. V tedy to bolo ešte na 10 výročie smrti Kurta, tiež v klube RÉV, unpluggedová časť osvietená stovkami sviečok. Na pamiatku toho koncertu budú pozvaný jeho aktéri aj teraz na javisko, ako hostia.

Časový harmonogram:

21:00-22:30 SOUNDGARDEN - SUPERUNKNOWNS Tribute Band

22:30-24:00 NIRVANA - v podaní kapely AYLEN'S FALL

Hostia: členovia univerzitnej kapely Univerzity Corvinus
Andrea Bachorec - gitara, basgitara
Zoltán Mudroch - gitara, basgitara
Zuzana Vermes - bicie

00:30-02:00 PEARL JAM - PEAR JAM Tribute Band

Doprava:
Pre tých ktorí by radi pricestovali vlakom a nepoznajú mesto, odporúčame použiť taxi službu, ktorá je relatívne lacná. Za 1,50 EUR Vás dopravia za pár minút priamo na miesto činu. City Taxi: 00421918884422 alebo AB Taxi: 00421911222501.

Vstupenky: 3 EUR na mieste.
Fotografie
Podobné podujatia