Novoročný jógový pobyt v Zaježovej

Podujatie Pliešovce

Novoročný jógový pobyt v Zaježovej

Srdečne pozývame na jógový sebapoznávací pobyt, kde sa budete môcť spojiť so svojím telom, utíšiť myseľ a započúvať sa do svojho srdca, aby sme privítali nový rok s novou energiou. Budeme cvičiť ráno aj večer jógu, aby sme rozprúdili energiu v tele. Budeme pracovať s mysľou pomocou rôznych meditačných techník a prepojíme jógu, meditáciu a relaxáciu s muzikoterapiou.
Súčasťou programu bude hudobná jóga sprevádzaná živou improvizovanou hudbou. Budeme pracovať s rôznymi liečivými hudobnými nástrojmi ako je klavír, indiánska flauta, píšťaly, sansula, zvončeky, a ďalšie harmonické nástroje.
Prejdeme novoročným rituálom, kde budeme púšťať staré a nepotrebné veci a privítame nové. Spojíme sa so svojím potenciálom a naladíme sa na zámer svojho srdca pre rok 2018. Aby sme tak mohli zdielať svoje dary a talenty s druhými.
Jeden z večerov si zaspievame mantry a iné liečivé piesne, aby sa pootvorili naše srdcia a naladili sa pozitívne.
Bude tiež priestor pre oddych v nádhernej zimnej prírode a tiež možnosť zdielania v spoločnosti príjemných ľudí. V prípade záujmu budete môcť večer zakončiť očistnou saunou alebo sa porozprávať pri čaji v čajovni.

Program

dvakrát denne jóga
hudobná jóga so živou improvizovanou hudbou
vedené meditácie
dynamické meditácie
meditácia v tichosti
novoročný rituál
hľadanie zámeru pre rok 2018
hudobná relaxácia
spievanie mantier
spoločné zdielanie a rozhovory
relax a prechádzky do prírody
možnosť sauny a čajovne za príplatok v prípade záujmu
a prekvapenie :)
S akými naśtrojmi budeme pracovať:
jóga, meditačné techniky, imaginácia, muzikoterapia, arterapia, psychologické a koučovacie metódy.
Pobyt je vhodný aj pre ľudí začínajúcich s jógou alebo meditáciami.

Lektori
Programom vás bude sprevádzať manželský pár Danka Prem Jyoti a Majo Gliganičovci

Daniela Gliganič - Prem Jyoti psychologička, koučka, lektorka jógy. Od malička ma zaujímala ľudská psyché, preto som rozhodla študovať psychológiu. Chcela som ísť však hlbšie, tak ma cesty zaviedli do Indie a Brazílie, kde som spoznala svojho duchovného učiteľa Sri Prem Babu. Absolvovala som rôzne semináre zamerané na prácu so svojimi tieňmi, emóciami, prácu so zraneným dieťaťom, s cieľom skontaktovať sa so svojou vnútornou podstatou a rozvinúť svoj potenciál. Som tiež na ceste jógy, ktorú vnímam ako cestu sebapoznávania. V mojej práci spájam prvky západnej a východnej psychológie, jógy, expresívnych terapií, spirituality a šamanizmu. Som sprievodcom na ceste sebapoznávania a mojím zámerom je pomôcť odhaliť a prejaviť skrytý potenciál našeho bytia. Viac na: www.zivotplnyzivota.sk

Majo Gliganič - Filozof, hudobník, muzikoterapeut, lektor jógy. Cesta za poznaním ma viedla cez štúdium filozofie so zameraním sa na fenomenológiu a intersubjektivitu. Túžba hľadania hlbšieho zmyslu ma priviedla do Indie a Brazílie, kde som absolvoval rôzne semináre zamerané na psycho-spirituálny rozvoj. Vo svojej práci ako terapeutický nástroj využívam hudbu. Tá je v mojom živote prítomná od mala a hrám na viacerých hudobných nástrojoch ako je klavír, organ, harmónium, píšťaly, či nástroje z rôznych kútov sveta. Venujem sa hudobnej improvizácii, muzikoterapii a doprevádzam iných umelcov. Hudba pre mňa znamená život, pohyb, dych, rytmus, tlkot srdca, no najmä cestu k najskrytejším miestam duše. Poznanie, ktoré nadobúdam vkladám aj do svojich hodín jógy.


Cena
103 eur (v cene je započítané ubytovanie, vegetariánska strava na celý čas, organizačný poplatok).
V cene nie je príspevok za vedenie, ten budete môcť prispieť na mieste vo forme daru a rozvinúť tak štedrosť.

Poznámka: Prosíme o prihlásenie len záujemcov o program semináru, nakoľko počet miest je limitovaný a nejedná sa o "dovolenku" v Zaježovej. V prípade otázok sa môžete na čokoľvek sptýtať.

Strava bude chutná vegetariánska a ubytovanie vo Vzdelávacom centre Zaježová .

http://www.zivica.sk/sk/vzdelavacie-centrum/akcie/jogovy-sebapoznavaci-pobyt-0?theme=vzdelavaciecentrum&view=kalendar

Bližšie informácie a prihlášky
Miesto si rezervujete zaplatením zálohy 60 eur. Číslo účtu dostanete mailom po prihlásení. Záloha je nevratná. V prípade, že sa nemôžete pobytu zúčastniť z rôznych dôvodov, môžete nájsť za seba náhradu a záloha sa vám vráti.

Daniela Gliganič, 0903 235 816, zivotplnyzivota@gmail.com

Miesto konania podujatia: Vzdelávacie centrum Zaježová, Polomy 20, Pliešovce
Dátum začiatku podujatia: 4. Januára 2018 17:30
Dátum ukončenia podujatia: 7. Januára 2018 13:00
Pravdepodobné súradnice: 48.4517N 19.2232E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Novoročný jógový pobyt v Zaježovej

Meno organizátora: Život-plný-života
Fotografie
Podobné podujatia