NYOS / Grimény / Goshawk / Our Stories v Kulturáku

Podujatie Bratislava

NYOS / Grimény / Goshawk / Our Stories v Kulturáku

NYOS (FIN)
math-doom, post-noise and punk-jazz
Inštrumentálne noisové duo z Jyvaskyla pozostáva z gitaristu Toma zapojeného do troch aparátov s kopou efektou a z bubeníka Tuomasa. NYOS vznikli v roku 2014 a odvtedy stihli odohrať viac ako 120 koncertov v 20 krajinách sveta. Zaujímavosťou je, že gitarista Tom predtým pôsobil v Britskej kapele Khuda. Fajnšmekri si určite doteraz pamätajú ich skvelý koncert v Oblude zo septembra 2012!

GRIMÉNY (DE)

"This German power trio is conceptually focused on the idea of disappointment: letdowns, failures, shortcomings. And they walk the walk. Look how uncomfortable they are in their royal frockery. That one dude's beard is weak, and that one other dude doesn't even have a beard. And to top it off, their music is compositionally inspiring and flawlessly played and not disappointing at all. Way to go not being disappointing after all, Grimény. "
- Tabs Out / Look at these Tapes 2016

https://grimeny.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/grimeny
https://www.youtube.com/watch?v=pMMNKY09l4E

GOSHAWK (DE)

"GOSHAWK will kill us all! Fasten your seat belts, because noone wants to die without beeing save. This band will tear your nicely patterned brain into fractures of rainbow vomit and laugh at its remains, but they will do it in a kind way with patting your tuft.
They canalise the urban overflow into a musical stress-power-overflow-joy-madness that you won't forget as long as you don't forget your brain at the concert."

https://goshawkberlin.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/goshawkberlin/
https://www.youtube.com/watch?v=tmqEzjPKymQ

OUR STORIES

chlapcov zo Šale už dobre poznáme a môžme sa tešiť na novú, ešte dramatickejšiu a zrelšiu hudbu z pripravovaného albumu, ktorý sa chystajú vydať v najbližších mesiacoch.

https://ourstories.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/ourstoriesband/?ref=br_rs
https://www.youtube.com/watch?v=lUq-d6MWaZ8

vstupné: 6eur

Pred koncertom, o 16:00 je v Kulturáku premiéra hry FANTOVLAS od divadelného telesa PRAKTIKÁBEL, neváhaj a príď sa kultúrne vyžiť už skôr, predstavenie je pre vekovú kategóriu 6-99 :)
event tu: https://www.facebook.com/events/448932688869759/

Miesto konania podujatia: Kulturák klub, Bazová 9, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 8. Apríla 2018 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 8. Apríla 2018 23:59
Pravdepodobné súradnice: 48.1528N 17.1275E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia NYOS / Grimény / Goshawk / Our Stories v Kulturáku

Meno organizátora: Kulturák klub
Fotografie
Podobné podujatia