Objav esenciu svojej Shakti | Tantra retreat pre ženy

Podujatie Šútovo

Milá žena,
Chceš mať hlbšie spojenie so svojím telom?
Chceš zažívať príjemné, intenzívne pocity z intímneho spojenia?
A si otvorená novým skúsenostiam? Chceš sa naučiť prijímať sa úplne tak, ako si?
V tom prípade si poď užiť výnimočný retreat venovaný ženskosti a ženskej sexualite.
Shakti je Ženskosť. Je to dynamická sila. Shakti je tá časť života, ktorú môžeme vnímať. Je to oheň, sila. Mravčenie v rukách a tlkot srdca... Iskra v oku človeka, na ktorého sa pozeráme. Tvorivá sila, ktorá stojí za všetkými vecami.
Sprostredkujem ti prastaré taoistické techniky, rituály a tantrické meditácie pre zlepšenie kontaktu s lonom, aby sa prebudila jeho pružnosť a jemnosť. Ako? Pomocou jóni vajíčka, ktoré ti pomôže výrazne zvýšiť libido a posunúť tvoj milostný život na vyšší level. Veď zažívať príjemné, intenzívne pocity z intímneho spojenia a otvoriť nový rozmer prežívania orgazmických stavov je túžbou každej ženy! Aj jej partnera 🙂
Hneď prvý večer zažiješ nádherný rituál intuitívneho výberu vajíčka, ktoré si po víkende odnesieš domov!
Naučíš sa, ako vajíčko bezpečne používať (vkladať, vyberať, čistiť a starať sa oň), techniky na ovládanie svalov jóni, panvového dna a spodného bruška. Ako pomocou vajíčka kumulovať a rozvádzať energiu z panvy do celého tela tak, aby ti prinášala potešenie a liečila.
Špeciálnu pozornosť budeme venovať relaxačným, uvoľňovacím technikám a meditáciám pre lono. Druhý večer zažiješ rituál Zasvätenie, ktorý ti pomôže očistiť jóni od nánosov, starých, nepotrebných, temných energií, od zranení, chorôb, bolestí a uložených nespracovaných emócií. Okrem hĺbkového liečenia psyché si užiješ aj masáže, hýčkanie, relax a odpočinok.
Retreat Objav esenciu svojej Shakti je magická cesta k väčšej sebaláske, vedomému komunikovaniu s vlastným telom, k potešeniu a napokon k nekonečnej ženskej sile, ktorá sa ukýva v každej z nás.
O lektorke:
Tantra je môj život a moja vášeň. Na túto cestu som vstúpila v roku 2013, keď som hľadala zmysel toho, čo to znamená byť ženou. Zážitkové transformačné retreaty prinášam ženám už 7 rokov. Kurzami tantra jogy a zážitkovými intenzívnymi programami si u mňa prešlo 350+ žien. Rada sprostredkujem ochutnávku tohto zážitku aj tebe.

****
Termín: štvrtok 23. – nedeľa 26. marec 2023
Miesto: Centrum Rieka, Šútovo
Lektorka: Barbora Sihelská
Cena: 350 €
GARANCIA: V prípade, že nebudeš
po skončení retreatu s jeho kvalitou spokojná, dostaneš 100 % uhradenej
sumy späť!

Nezáväzná PRIHLÁŠKA: https://bit.ly/Tajomstvo_Prihlaska

****
Každý retreat prebieha ako ucelená víkendovka, nezávisle od ďalších tém. Uchopenie každej z tém ide do hĺbky a vždy otvára nové obzory.
Počas každého retreatu ideme spoločne, bezpečne, v uzavretej skupine žien. Nie sú potrebné žiadne predchádzajúce skúseností s energetickou prácou.
Teším sa na teba,
Baška Sihelská, certifikovaná lektorka tantry
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadny obrázok
Overené podujatie"Život na zdravej nohe"
"U Ančulky" Plaváreň Sunny Martin, Martin
"Život na zdravej nohe"
Overené podujatie"Život na zdravej nohe"
"U Ančulky" Plaváreň Sunny Martin, Žilina
Štefan Repka Gorals v Ťapešove
Overené podujatieŠtefan Repka Gorals v Ťapešove
Dom kultúry Ťapešovo, Ťapešovo