Palo Bratranec a Stano Grezdo Vernisáž a výstava

Podujatie Piešťany

Palo Bratranec a Stano Grezdo / Vernisáž a výstava

PALO BRATRANEC A
STANO GREŽĎO

VÝSTAVA V ELEKTRÁRNI PIEŠŤANY, 2017
3.NOVEMBER - 7.DECEMBER 2017

VERNISÁŽ / 18:00 / 3.NOVEMBER 2017

Výstava spája diela dvoch umelcov a dlhoročných priateľov, rodákov Piešťan, ktorí majú podobné postoje k náboženstvu, politike a životu. Títo umelci používajú kombináciu techník miešaných médií na dosiahnutie žiadaných efektov, ktoré zdôrazňujú odkazy v dielach. Každý z nich pristupuje k svojmu umeniu so svojráznou perspektívou, výsledkom sú obrazy ktoré sú odvážne a niekedy aj neľútostné. Vo svete nadmernej informovanosti táto výstava ponúka pohľad na osobné a sociálne otázky, ktoré umelcov zaujímajú, a zároveň ich aj znepokojujú.

Súčasťou vernisáže bude vystúpenie projektu The Blackwood Incident / audiovizuálny projekt z Bratislavy, ktorý sa hudobne pohybuje v oblasti psychedelického ambientu.
Pôvodne sólovy projekt Dominika Nováka /.soundscapes, Triple Sun, Oskar / obohatený o analógovu vizualizáciu Jozefa Čabu, sa postupne rozšíril na modulárne koncertné teleso. Počas vystúpení zostavu akustickými nástrojmi obohatil Michal “Kakao” Hrozán / Oskar / a svojou pestrou zvukovou paletou Amalia R. Filip / Chaosdroid, Melting /.
Vďaka náture využívaných nástrojov je každý koncert unikátny, meniaci sa podľa nálady a zámeru aktuálnej zostavy, sprevádzaný vizualizáciou prebiehajúcou na súprave televízorov / monitorov. Debut Debutový album “ Curse of the tribe” , ktorý vyšiel v marci 2017 na Bratislavskom kazetovom vydavateľstve Evocative Objects, ponorí poslucháča do filmovej atmosfery, ktorá skúma rozporuplné emócie pomocou psychedelických zvukov analógových syntetizárotov.

Miesto konania podujatia: Elektrárňa Piešťany, Staničná ulica 51, Piešťany
Dátum začiatku podujatia: 3. Novembra 2017 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 3. Novembra 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.5956N 17.8172E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Palo Bratranec a Stano Grezdo / Vernisáž a výstava

Meno organizátora: ŽiWell
Fotografie
Podobné podujatia