Pavol Hammel v kaštieli Petrovany

Podujatie Petrovany

Pavol Hammel v kaštieli Petrovany
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Koncerty, Kultúra
Ďalšie podujatia v meste Petrovany
Podrobnejšie informácie: 051/779 77 01

V Kaštieli v Petrovanoch pri Prešove sa v utorok 22.8.2023 uskutoční koncert výnimočného československého umelca Pavla HAMMELA v sprievode muzikantov Juraja Buriana a Petra PreložníkaV hudobnom svete existujú kométy, ktoré priletia, prudko zažiaria a zhasnú. Sú tu aj hviezdy a hviezdičky, ktoré na oblohe populárnej hudby žiaria dlhšie. Nájdu sa dokonca aj stálice, ktoré dlhé roky produkujú výnimočnú kvalitu. No a potom je tu Pavol Hammel.

Pavol Hammel nešpekuluje, ale poctivo dáva do každej pesničky veľký kus seba. Aj preto mu poslucháč jednoducho verí to, čo mu spieva. Špeciálne na textoch si dáva mimoriadne záležať. Od prvých albumov až po dnes je jasné, aké dôležité sú pre neho ich posolstvá. Započúvajte sa opäť do Hammela. Spoznáte obraz doby, ktorý sme tu vyše polstoročie žili. V tých piesňach objavíte samých seba. Ich nadčasovosť je pritom obdivuhodná a aj staršie kúsky majú čo povedať takisto v dnešnej dobe. Pre mnohých milovníkov pôvodnej slovenskej hudby je Pavol Hammel slovenským národným pokladom. Hráč, ktorý sa prespieval životom a stále má čo povedať.

Podujatie sa uskutoční na open air pódiu v záhrade kaštieľa. V prípade zlého počasia sa koncert uskutoční v interiéri kaštieľa v koncertnej sále. 

 

Vstupenky je možné zakúpiť na OcÚ Petrovany alebo na www.predpredaj.sk. 

 

(spracoval: Mgr. Ondrej Gubač)

 

Link na predpredaj: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/pavol-hammel-v-kastieli-petrovany-2023-08-22/

Meno organizátora: Etudy Média Art
Fotografie
Podobné podujatia