Peter Juhás & Laco Zach

Podujatie Bratislava

Peter Juhás & Laco Zach . d°,°b . Milo Horínek a iné zvery

Príďte sa s nami zabaviť na dvojkoncert Petra Juhása, ktorého bude doprovádzať Laco Zach, a skúseného Mila Horíneka, ktorý vám zahrá v zoskupení nazvanom ''Milo a iné zvery''.

Bude to mix vlastnej tvorby, nejakých coverov, do ktorých sa budeme snažiť dať kúsok srdca a krásnej zhudobnenej poézie v podaní Mila. Určite je toto podujatie niečím, čo by si nechcel zmeškať a pre to budeme radi keď vybehneš z domu, zoberieš frajerku, frajera, starkú alebo aj nejakého toho škrečka a užiješ si to s nami. :)

Vstupné : 3€

Vstupenky sa dajú kúpiť v predpredaji na:

https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=920697

alebo na mieste za rovnakú cenu :)

------------------------------------------------------------------------------------------

Peter Juhás feat. Laco Zach

(pop-folk)

Peter Juhás a Laco Zach, mená dvoch hudobníkov, ktorí hrajú pop, folk, rockové klasiky, live looping, dvojhlasy, alternative. Odznejú skladby Petra Juhása ako ''Snívaš, dýchaš'', ''Wabtabariba'' alebo ''Pre teba a pre mňa'', ktoré doplnia známe covere ako ''Shape of you'' , ''Little talks'' alebo ''Don't look back in anger''. Taktiež odznie vlastná tvorba Laca Zacha, kedy vám predvedie vlastnú skladbu s názvom ''Kam ideš'' a mnoho ďalšieho.

Peter Juhás

Talentovaný spevák, bol jedným z členov prvého česko-slovenského boybandu United5. S týmto zoskupením sa mu podarilo niekoľkokrát dobre umiestniť v Českých hitparádach, či dokonca v zahraničnom charte, kde ich skladba ''Name in the sand'' obsadila piate miesto a predbehla tak veľké mená ako Calvin Harris, alebo David Guetta. Naposledy ho bolo vidieť v známej talentovej šou a teraz sa snaží nájsť v sebe tú vnútornú hudbu, ktorá mu celý život hrala do uší.

Laco Zach

Laco Zach hrá známe ale aj neznáme skladby rôznych žánrov v gitarovom prevedení. Rodák z Martina a študent konzervatória, hráva na gitare všade, kde je to možné. Medzi úspechy, ako hovorí, patrí hranie na mnoho nástrojov, ktoré patrili hudobníkom z rôznych krajín a boli taktiež súčasťou spontánneho hrania. Úspechom bola aj spolupráca pri nahrávaní albumu so slovinskou speváčkou Sabinou Vostner. V roku 2016 sa k úspechom zaradila aj výhra amatérskej súťaže gitaristov v Piešťanoch. V súčasnosti pripravuje album zameraný na experimentálne inštrumentálne skladby.

------------------------------------------------------------------------------------------

Milo Horínek a iné zvery

(post-beat-funk)

Kapelka Milo a iné zvery je postavená na poézii a textoch básnika, speváka a pesničkára menom Milo Horínek. Tento vyštudovaný teológ a učiteľ angličtiny tvorí už od detstva, verí, miluje prírodu, ale aj pivečko, dievčatá, kamarátov a muziku. Faith, nature and rock´n´roll! Za pomoci jeho hudobne založených priateľov už roky produkuje bonvivánske veselé koncertíky plné zábavy, vtipu, poézie, muziky a možno aj jemnej meditácie. Tento krát mu s hudbou vypomáhajú gitarista Piťu Luha, basák Andrej Jeriga a bubeník Riško Kamenický.

Miesto konania podujatia: Dom kultúry Lúky, Vígľašská 1, Bratislava
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=920697
Dátum začiatku podujatia: 31. Marca 2017 19:30
Dátum ukončenia podujatia: 31. Marca 2017 23:00
Pravdepodobné súradnice: 48.098N 17.1084E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Peter Juhás & Laco Zach . d°,°b . Milo Horínek a iné zvery

Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
FRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Overené podujatieFRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
DK Zrkadlový háj, Bratislava
PAVOL HAMMEL - SRDCE BEZ ANJELA
Overené podujatiePAVOL HAMMEL - SRDCE BEZ ANJELA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava
Domo Emigrantes – koncert
Overené podujatieDomo Emigrantes – koncert
Kapucínsky kostol, Bratislava