Peter Juhás a Andrej & Michal

Podujatie Bratislava

Peter Juhás a Andrej & Michal

Pozývame vás na prvý koncert z tohtoročnej tour Petra Juhása, s názvom ''Tour 27 - Spring'', kde vystúpi spoločne so svojou kapelou. Support im spraví energické zoskupenie, pôsobiace dlhé roky v Bratislave a hrajúce s veľkou chuťou a šarmom, Andrej & Michal.
Koncert sa uskutoční v krásnych priestoroch Štúdia 12 v Bratislave na Jakubovom námestí. Celý večer sa bude niesť aj v tak trochu divadelnom duchu a my sa tešíme na každého jedného z vás, kto si nájde čas a chuť. Lístky si môžete kúpiť v predpredaji za cenu 6€. V deň koncertu na mieste za 9€. Vstup do 10 rokov (vrátane) ZDARMA. Počet lístkov obmedzený - 70ks. Zatiaľ želáme všetko dobré a tešíme sa na vás!

Peter Juhás je hudobník pochádzajúci z Lučenca.a pôsobiaci už nejaký čas v Bratislave. Je tak trochu cestovateľom, tak trochu bláznom a tak trochu milovníkom života. Dlhé roky pôsobil aj ako pouličný umelec, čiže okrem rôznych televíznych súťaží, v ktorých sa zúčastnil, ste ho mohli zazrieť aj na niektorej z ulíc. Peter skladá vlastné skladby, ktoré sa nesú vo veselom duchu, ale zároveň majú za úlohu dotknúť sa diváka nielen svojou energiou, ale aj niečím osobným. V roku 2020 vydal Peter svoj debutový album s názvom ''Poctený Životom'' a na koncerte zaznejú taktiež skladby z najnovšie EP s názvom ''Pjotrson''.

Andrej & Michal (predkapela) je indie-folk-rockové zoskupenie, pôsobiace v Bratislave a píšuci svoj vlastný autentický príbeh. Frontman kapely Andrej Remeník, známy aj z dosiek, ktoré znamenajú svet do svojich piesní vkladá vtip, príbehy a podáva ich s pôvabom sebe vlastným. Ich vystúpenie vo vás zanechá pocit, že ste boli súčasťou niečoho príjemného a jedinečného.

19:00

Začiatok podujatia: 10.03.2023
Fotografie
Podobné podujatia