Prešov číta rád 2019

Podujatie Prešov

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Iné podujatia, Podujatia pre deti
Ďalšie podujatia v meste Prešov

Prešov číta rád 2019

Knižnica P.O. Hviezdoslava v Prešove opäť pozýva všetkých nadšených čitateľov na jedinečný knižničný festival Prešov číta rád 2019. Na milovníkov kníh čaká bohatý program, piknikové čítanie a besedy so zaujímavými hosťami.

Knižničný festival Prešov číta rád sa uskutoční v dňoch 25. - 27. septembra 2019 v Knižnici P.O. Hviezdoslava v Prešove, na pobočkách knižnice, na gymnáziách a stredných školách mesta Prešov, ale aj v Zariadení pre seniorov Náruč.

Na čitateľov čaká pestrý program plný besied so známymi autormi, ako sú Renáta Názlerová, Zuzka Štelbaská, Dado Nagy a ďalší.

Počas celého trvania festivalu sa knihomoli môžu zapojiť aj do tzv. Piknikového čítania. Stačí, že sa, napríklad na pikniku v parku, odfotia, natočia krátke video, ako si knihu vonku vychutnávajú, a stanú sa "piknikovou značkou" na čitateľskej mape sveta. Dokonca môžu získať aj odmenu. Odfotiť sa nemusia len v Prešove, ale kdekoľvek na svete.

Vyvrcholením festivalu  bude 26. septembra 2019 o 18:00 hod. talkshow s hosťami festivalu Prešov číta rád 2019 v Historickej budove Divadle Jonáša Záborského v Prešove.

Viac informácií nájdete na http://www.kniznica-poh.sk/

Fotografie
Podobné podujatia
DEŇ DETÍ 2024
Overené podujatieDEŇ DETÍ 2024
Záhrada Umenia, Prešov
ZION fest 2024
Overené podujatieZION fest 2024
Klub Stromoradie, Prešov, Prešov
Dobrý Festival 2024
Overené podujatieDobrý Festival 2024
Prírodné kúpalisko Delňa, Prešov
DNI HIER
Overené podujatieDNI HIER
PKO Čierny orol, Prešov