RandeNaživo - zoznamovacia párty pre nezadaných

Podujatie Prešov

RandeNaživo - zoznamovacia párty pre nezadaných

Pozývame ťa na párty kde je každý single
Môžeš si splniť svoj sen mať niekoľko rande za večer v príjemnej spoločnosti. Je to skvelá príležitosť zoznámiť sa s ľudmi, ktorým prejavíš svoje sympatie. Získaš nových priateľov úplne naživo. Stačí ak prídeš, označiš si ľudí s ktorými sa chceš rozprávať, my sa prevtelíme do role tvojho kamaráta, s ktorým si prišiel na večierok a spoločne ti pomôžeme komunikovať a zoznamovať sa.

Naším najdôležitejším cieľom je ZOZNÁMIŤ ŤA unikátnym spôsobom a s vysokou úspešnosťou
Cena zoznamovania je 17€, od 18. mája 20€, na mieste 25€.

Ako to bude prebiehať - čo ťa čaká
Daj nám o sebe vedieť, že sa chceš zoznámiť. Príď pokojne úplne sám/sama. Cez našu zoznamovaciu aplikáciu označíš lajkovaním sympatie všetkým účastníkom podobne ako to funguje na iných platformách. Podľa záujmov a sympatií ti vyberieme najvhodnejšiu osobu, s ktorou ťa zoznámime. Komunikáciu bude viesť náš pomocný moderátor. Nemusíš sa báť, že nebudeš vedieť ako komunikovať. Máme pripravené rôzne aktivity pre každého. Nudiť sa na večierku nebudeš mať čas.

Bude to skvelá príležitosť spoznať nových ľudí
Single párty je určená pre všetkých vo veku od 25 do 40 rokov, ktorí hľadajú lásku alebo len príjemnú spoločnosť. Pri vstupe ti urobíme peknú fotku aby ti mohli všetci účastníci vyjadriť sympatie. To nám pomôže ťa lepšie spojiť s konkrétnou osobou.

Všetky diskusie budú moderované.

Pomôžeme ti nájsť si partnera prirodzeným spôsobom zoznamovania sa. Vyvinuli sme výnimočný spôsob, akým sa pri našich zoznamovacích RandeNaživo vieš bez problémov zapojiť do rozhovoru a spoznať ďalších účastníkov.
Zdokonaľovali sme spôsoby zoznamovania a randenia počas dlhého času a vytvorili sme nové a nevšedné metódy. Existuje mnoho postupov, ako zaujať a spoznať opačné pohlavie. Počas RandeNaživo zažiješ oveľa viac než bežné diskutovanie na otrepané frázy.

Ako mám prísť oblečený na RandeNaživo?
Zvoľ si oblečenie v ktorom sa cítiš pohodlne a sebavedomo. RandeNaživo je neformálna párty kde sme si dohodli dresscode v čiernej farbe. To znamená, že by si mal/a zvoliť čiernu farbu na blečení ako sú napríklad nohavice, košeľa, blúzka, šaty alebo sako. V každom prípade je dôležité pamätať na to, že vzhľad nie je všetko a najdôležitejšie je byť sám sebou. Ak sa cítiš pohodlne v tom, čo máš na sebe, prejaví sa to aj tvojou sebadôverou a prístupom k ostatným.

Aké tématické aktivity budú na RandeNaživo?
Hlavnou aktivitou bude diskusia vo dvojici spolu s naším zoznamovacím profesionálom. Takúto diskusiu absolvuješ niekoľkokrát za večer. Potom ťa spojíme aj do väčších skupín podľa záujmov. Ďalšími aktivitami bude odpovedanie na otázky z kartičiek a hry v ktorých získaš sebavedomie pri komunikácii s opačným pohlavím.

Aké typy ľudí sa zúčastnia RandeNaživo?
RandeNaživo je pre všetkých, ale najlepšie sa na nich cítia tridsiatnici – úspešní a nezávislí ľudia, ktorí milujú svoj život

Ako sa mám správať na RandeNaživo?
Úplne postačí aby si sa správal primerane a rešpektoval ostatných účastníkov. Zoznamovacia párty je príležitosťou spoznať nových ľudí, takže sa snaž byť otvorený/a a priateľský/a. Prejav záujem o ostatných ľudí a buď pozorný/a voči ich potrebám a záujmom. Ak chceš nadviazať nové kontakty, je dôležité, aby si sa predstavil/a a nechal/a sa spoznať. Neboj sa prejaviť svoju osobnosť a zdieľať svoje záujmy a skúsenosti s ostatnými.

19:00

Začiatok podujatia: 25.05.2023
Fotografie
Podobné podujatia