Richard Müller ČIERNA LABUŤ BIELA VRANA tour

Podujatie Prešov

Richard Müller ČIERNA LABUŤ BIELA VRANA tour

Richard Müller ČIERNA LABUŤ BIELA VRANA tour // Vianočný špeciál
Rozžiarte si magický predvianočný čas s hudobnou legendou! Na dvere už klopú najkrajšie sviatky roka a s nimi aj darček v podobe exkluzívnej série koncertov Richarda Müllera so skupinou.

A čo Vás čaká po rozbalení darčeka? To najlepšie z najnovšej i rokmi overenej Richardovej tvorby! A to všetko umocnené sviatočnou atmosférou kultúrnych domov, divadelných sál či klubových priestorov na Slovensku i v Čechách. Na miestach ako stvorených pre to, aby sa z koncertov stala nevšedná sviatočná udalosť. Takou sa mimochodom stal aj najnovší album Čierna labuť, biela vrana, ktorý viacerí kritici označili za najlepší album celej Richardovej kariéry. Tvorbe osvedčeného autorského tandemu Ondřej Gregor Brzobohatý (hudba) a Peter Uličný (texty) pridala ďalší rozmer producentská taktovka renomovaného českého hudobníka Jana P. Muchowa. A mimoriadny Richardov spevácky výkon. Nie náhodou bol album nominovaný na prestížnu výročnú Cenu Anděl Coca-Cola za rok 2022 v kategórii Slovenský album. Okrem piesní z menovanej platne zaznejú aj piesne z albumov 01, Neuč vtáka lietať, alebo Richard Müller a hosté a ďalšie milé prekvapenia.

Nezabudnite! Na dveré klopú Vianoce s náručou hudobných darčekov od Richarda Müllera

Vstupenky na predvianočné koncerty Richarda Müllera v rámci „Čierna labuť biela vrana Tour 2023“ zakúpite online v sieti predpredaj.sk a v miestnych pokladniciach.

19:00

Začiatok podujatia: 19.12.2023
Fotografie
Podobné podujatia