ROCK LEGENDS / OPEN AIR TRIBUTE KONCERT

Podujatie Bratislava

ROCK LEGENDS / OPEN AIR TRIBUTE KONCERT

25. júna 2022 sa na Slovensku v Bratislave uskutoční prvý open-air tribute koncert ROCK LEGENDS. V Európe sa veľké tribute rockové koncerty konajú už niekoľko rokov a konečne sa prvý tribute koncert rockovej hudby uskutoční aj na Slovensku.

Agentúra SHOW SLOVAKIA prinesie všetkým fanúšikom kvalitnej rockovej hudby nezabudnuteľnú show. Čo zažijete prvýkrát na Slovensku?

- veľkolepý tribute koncert rockovej hudby,
- otvorenie strechy NTC a to práve kvôli open-air tribute koncertu ROCK LEGENDS, aby si tisíce fanúšikov rockovej hudby mohli užiť tento zážitok pod holým nebom, - päť plnohodnotných predstavení piatich najlepších tribute skupín zo Spojeného kráľovstva a USA počas jedného dňa.

Bude to naozaj výnimočné a skvelé!

Koncert zahŕňa:
1. Not The Rolling Stones (UK) – tribute Rolling Stones. 2. AC/DC UK – tribute AC/DC. 3. Guns or Roses (UK) – tribute Guns N’ Roses. 4. Bon Giovi (UK) – tribute Bon Jovi. 5. Help! a Beatles (USA/SLO) - tribute Beatles. Dvere NTC sa pre divákov otvoria už o 11:30 a koncert potrvá do 21:30.

Navyše máme pre vás pripravené:
● celý deň budú k dispozícii stánky s rôznym občerstvením a nápojmi, ● koncert bude moderovať SiFon (bývalé rádio Anténa Rock), ● medzi vystúpeniami skupín sa uskutočnia žrebovania o hodnotné ceny. Pre všetkých divákov bude v priestoroch NTC k dispozícii tanečná plocha a miesta na sedenie. Práve tu si diváci môžu oddýchnuť ako aj skonzumovať jedlo a nápoje. Taktiež budú pripravené miesta na sedenie aj státie. To všetko je zahrnuté v cene vstupenky.

11:30

Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
IL VOLO
Overené podujatieIL VOLO
TIPOS ARENA , Bratislava