Rozprávky Boženy Němcovej na Bojnickom zámku

Podujatie Bojnice

Bojnický zámok
Pridať do môjho kalendára
Divadlo, Festivaly, Podujatia pre deti
Ďalšie podujatia v meste Bojnice

Rozprávky Boženy Němcovej na Bojnickom zámku

Rozprávkový zámok je špeciálny rozprávkový divadelný festival v podobe inscenovaného predstavenia. Patrí jednoznačne k najúspešnejším a najnavštevovanejším kultúrnym podujatiam na Slovensku. Podujatie Rozprávkový zámok jedinečnou formou spája kvalitné literárne scenáre s autentickým prostredím romantického Bojnického zámku.

Čo je v živote rodičov dôležitejšie ako radosť a spokojnosť ich detí? A na to, aby boli deti šťastné netreba drahé hračky ani veľa peňazí. Deti najviac na svete milujú svojich rodičov a najväčšiu radosť majú vtedy, keď môžu byť s nimi.
Nenaháňajme sa za úspechom, uznaním a bohatstvom. Nájdime si radšej čas pre deti, pre spoločné hry, spoločné snívanie, pre spoločné výpravy do sveta rozprávok a fantázie. Návštevníkov do deja tohtoročných rozprávok vovedie Babička, azda najznámejšia hrdinka Boženy Nemcovej. Z jej rozprávania sa deti i rodičia dozvedia všetko potrebné pre výpravu do sveta rozprávkových príbehov. Spomedzi množstva rozprávok Boženy Němcovej tento rok zámok Bojnice ponúka 4 rozprávky: Múdra žena, Soľ nad zlato, Čert a Kača, Popolvár.

14. – 18.06.2017 a 21. – 25.06.2017 – Zámok Bojnice

Fotografie
Podobné podujatia
Veľká noc ide…
Overené podujatieVeľká noc ide…
Javisko pred obchodným domom ABC, Dubnica nad Váhom
Fantáziafest - Rodinný festival 2024
Overené podujatieFantáziafest - Rodinný festival 2024
Park Lednické Rovne, Lednické Rovne
Žiadny obrázok
Overené podujatieVeľká noc na Gazdovstve Uhliská
Gazdovstvo Uhliská - Trenčianska Závada, Nemšová