Sedem bez záruky - Elena Vacvalová, Milan Lasica, Oľga Feldeková a Marián Leško

Podujatie Nové Mesto nad Váhom

Sedem bez záruky - Elena Vacvalová, Milan Lasica, Oľga Feldeková a Marián Leško

Populárna talk show známa z televíznych obrazoviek pod názvom 7 s.r.o. vyráža k divákom! Obľúbení glosátori a atraktívny hudobný hosť vás budú zabávať priamo vo vašom meste.
Nenechajte si ujsť neopakovateľné vtipné postrehy a komentáre na udalosti z domácej i zahraničnej politiky, spoločnosti, a všetkého, čo život prináša.

Humoristická relácia Sedem s.r.o. sa na televíznych obrazovkách objavila v roku 2001 a vydržala tam sedem rokov!

„Bola som súčasťou Sedmičky dlhé roky, ale platí to aj presne naopak. Sedmička je rovnako mojou súčasťou. Našla som v nej pre seba tú správnu stoličku, na ktorej sa mi sedí veľmi pohodlne,“ priznala moderátorka Vacvalová.
V show predvedú svoj humor a pohotové komentáre Milan Lasica, Oľga Feldeková a Marián Leško.Podľa moderátorky to bude oproti štúdiu neporovnateľný rozdiel!
Ľudia prídu dobrovoľne

„Je to ako by ste konečne mohli niekomu napísať list, a nie iba telegram! A nezanedbateľný rozdiel je aj v tom, že v divadle pred vami sedia diváci, ktorí prišli za vami dobrovoľne a rovnako dobrovoľne spolupracujú,“ dodala Elena.


Rezervácie:info@bluenote.sk, 032/ 744 00 008 a 0902 608 912

Miesto konania podujatia: Blue Note Jazz and Music Club, J.Hašku 18, Nové Mesto nad Váhom
Dátum začiatku podujatia: 10. Novembra 2016 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 10. Novembra 2016 23:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7561N 17.8302E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Sedem bez záruky - Elena Vacvalová, Milan Lasica, Oľga Feldeková a Marián Leško

Fotografie
Podobné podujatia