Semblant + special guests

Podujatie Bratislava

Semblant + special guests

SEMBLANT po prvýkrát na Slovensku !!

Jediná show pre Česko -Slovensko, Maďarsko a Rakúsko !!

Jedna z najznámejších brazílskych dark /gothic metalových kapiel SEMBLANT na čele s charizmatickou Mizuho Lin prichádza v rámci európskeho turné po prvýkrát na Slovensko.

Kapela vznikla v roku 2006 a po niekoľkých zmenách v zostave sa zastabilizovala a postupne sa stala jednou z najdôležitejších dark/gothic metalových kapiel v Brazílii a je považovaná jednou z prvých „Vampiric“ metalových skupín v krajine. Napriek svojím charakteristikám, nie je možné označiť presne zvuk kapely a presne je zaradiť do hudobného štýlu. Kapela má extrémne ťažký zvuk (vedený dvoma siedmimi strunovými gitarami a rýchlymi a presnými bicími) plus veľa všestranných vokálov, ktoré prezentuje Sergio a sexi Mizuho .

Ako support sa predstaví fínska modern metalová kapela As I May, ktorá kombinuje melodický metal, post hardcore a metalcore a nemecká metalová kapela VII ARC.

Podujatie Semblant + special guests sa v posledne avizovanom termíne neuskutoční. Podujatie sa presúva na termín 27.2.2022, 19:00 (pôvodný termín 17.4.2020 19:30, neskôr avizovaný 25.9.2020, 8.9.2020 a 20.3.2021 neplatia). Vstupenky zostávajú v platnosti. V prípade nezáujmu o náhradný termín, môžu zákazníci požiadať o vrátenie peňazí. Túto žiadosť je potrebné odoslať najneskôr do 10 dní odo dňa odoslania informačného emailu o zmene, čiže do 24.1.2021.

19:00

Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
FRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Overené podujatieFRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
DK Zrkadlový háj, Bratislava
PAVOL HAMMEL - SRDCE BEZ ANJELA
Overené podujatiePAVOL HAMMEL - SRDCE BEZ ANJELA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava
Domo Emigrantes – koncert
Overené podujatieDomo Emigrantes – koncert
Kapucínsky kostol, Bratislava