Silné Reči v Prešove

Podujatie Prešov

Silné Reči v Prešove

Vstupenky budú v predaji v sieti Ticketportal SK
a priamo v ENCORE poker & lounge bar - kaviareň alebo na mieste v deň predstavenia.

Hovorí sa, že keď rozbijete zrkadlo, budete mať 7 rokov nešťastia. Nám sa ho pred siedmimi podarilo opraviť a do 8mej sezóny ideme ešte silnejší ako kedykoľvek predtým. Už začiatkom roka nás budete vidieť vo viacerých slovenských mestách, ktoré sme doteraz obchádzali, ale vrátime sa aj na naše obľúbené miesta.

Do prešovského klubu ENCORE the club si to namierime v nedeľu 4. mája v tejto zostave:

Ján Gordulič (oficiálna stránka)
Zakladateľ a líder show. Nesie si so sebou temnú nálepku Poštára Janka, ktorej sa už v živote nezbaví. Pracuje tiež ako scenárista a kreatívec, ale jeho vášňou je humor, podkopávanie dogiem a narúšanie pokojného spolunažívania s kresťanmi.

Matej Adámy Comedy
Standupový solitér, ktoré ho cesta za humorom je tŕnistá a on na jej trpí, aby vy ste sa mohli smiať. Inšpiráciu hľadá najmä v sebe a všetkom, čo mu vadí - najmä v sebe. Ale neľutujte ho, čím viac ho niečo škrie, tým väčšia je to prča.

Jakub Lužina Humorbot 3000
Mladý a neúspešný bábkoherec, ktorý ráno rozosmieva malé deti a večer uráža ich rodičov. Medzitým nenávidí celý svet. Áno, teba tiež. Napriek tomu, že pôsobí, že nevychodil ani prvý stupeň, je schopný písať scenáre a odmoderovať kvíz v Urban Bistre. Ktoré samozrejme nenávidí tiež.

Michael Szatmary - Stand Up Comedy
Vyštudovaný politológ, dlhoročný televízny spravodajca a muzikant, ktorý zistil, že stres z chudoby je lepší ako ten pracovný a preto sa radšej venuje naplno humoru a dcére. Keby Jerry Seinfeld nebol starší a lepší, určite by sa učil od neho. Je tiež je autorom a moderátorom komediálnej talkshow F(l)óór.

www.silnereci.sk
www.youtube.com/silnereci
www.instagram.com/silne_reci

Upozornenie:
Pri rezervovaní exkluzívneho sedenia je potrebné mať lístok už zakúpený, pretože kapacita sedenia je obmedzená.
Pri rezervovanom exkluzívnom sedení prosím o usadenie sa na rezervovanom mieste o 17:30, t. j. 30 minút pred začatím predstavenia Silné reči.
Bližšie info na t.č. 0908 400 200

Miesto konania podujatia: ENCORE the club, Sabinovská 1, Prešov
Dátum začiatku podujatia: 4. Júna 2017 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 4. Júna 2017 20:00
Pravdepodobné súradnice: 49.0025N 21.2387E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Silné Reči v Prešove

Fotografie
Podobné podujatia