Silvestrovský pobyt v hoteli Magnólia Piešťany

Podujatie Piešťany

Silvestrovský pobyt v hoteli Magnólia Piešťany

Užite si príjemnú spoločnosť a výbornú zábavu posledné dni v roku priamo v srdci Piešťan na pobyte Glanz & Glamour Silvester.
U nás sa rozlúčite so starým rokom vo veľkom štýle s leskom a pôvabom. Trblietky, bublinky, hudba a ohňostroj nad mestom otvárajú cestu do vzrušujúceho roka 2024. Počas pobytu na Vás čaká štvrtkový kinovečer, piatkový hudobný večer s vystúpením talentovaného sólo umelca CHRISA ELLYSA, počas ktorého bude hosťom k dispozícii známy karikaturista VIKTORIO s jeho ,,Live,, kreslením.Predsilvestrovský deň spríjemní popoludňajšie gurmánske aperitivo moment a večer kapela DUO LIVE GUITARS (Opatovský a Pagáč).Silvestrovská noc s párty kapelou GIN-TONIC bude plná hudby, tanca, dobrého jedla a spomienku na túto glamour noc si odnesiete z vtipného fotokútika.Sviatočné gurmánske večere, novoročný brunch, romantické večerné kúpanie, hotelové wellness centrum a prechádzky v malebnom prostredí kúpeľného mesta a okolia dotvoria príjemnú atmosféru silvestrovského pobytu. 

Pobyt platí v termíne od 27.12.2023 do 05.01.2024. Viac informácií – https://www.hotelmagnolia.sk/pobytove-baliky/glanz-glamour-silvester Rezervácie termínu pri pobyte: recepcia@hotelmagnolia.sk

19:00

Začiatok podujatia: 27.12.2023
Fotografie
Podobné podujatia