SNEŽNÉ PSY 2024

Podujatie Vysoké Tatry

SNEŽNÉ PSY 2024

Užite si jedinečný zážitok na podujatí Snežné psy aj tento rok už 10. a 11. februára. V našich krásnych veľhorách sa už po dvanástypiaty uskutoční toto zábavné podujatie a to priamo pod rozprávkovým Lomnickým štítom priamo v Tatranskej Lomnici v areáli Maxilandu vedľa Apresski baru.

Vstup na podujatie je pre všetkých zdarma.

Spríjemnite svojím najmenším ich víkend v prostredí zasneženého strediska Tatranskej Lomnice v spoločnosti najlepších priateľov človeka. Spoznajte tento netradičný šport ale aj spôsob prepravy v krajinách tuhej zimy a nechajte sa vtiahnuť do atmosféry života na severnom póle.
S rodinou si budete môcť užiť 2 dni plné súťaží, rozprávok, vystúpení psíkov, lavínových hier, či zažiť skvelú rodinnú lyžovačku na zjazdovkách strediska Tatranská Lomnica. Deti, ako správni objavitelia sa budú môcť zúčastniť expedičných výprav do ďalekých-neďalekých zákutí ľadovej krajiny. Počas soboty aj nedele je pre nich pripravená dobrodružná expedícia od póla k pólu, ktorá je plná zábavných úloh. Svoje schopnosti na reálnom príklade ukážu aj lavínové psy so svojimi psovodmi z Horskej záchrannej služby, ktoré sa budú snažiť vypátrať a následne vyslobodiť „obeť“, ktorá uviazla pod lavínou – podarí sa im to? Príďte sa presvedčiť a zažiť reálny zásah horskej záchrannej služby so svojimi pomocníkmi.

Začiatok podujatia: 10.02.2024
Koniec podujatia: 11.02.2024
Fotografie
Podobné podujatia
Tatranský majáles 2024
Tatranský majáles 2024
Tatranská Lomnica, Vysoké Tatry
Tatranský majáles 2024
Tatranský majáles 2024
Tatranská Lomnica, Vysoké Tatry
Žiadny obrázok
Overené podujatieMajáles Sabinov 2024
Park na Námestí Slobody, Sabinov