TAJOMSTVÁ VIANOČNÉHO KRBU

Podujatie Námestovo

TAJOMSTVÁ VIANOČNÉHO KRBU

Priam rodinné stretnutie pri krbe spomienok, zábavných príhod a melancholických úvah na tému Vianoc. Rozprávanie sa o veciach, ktoré všetci prežívame, ale aj o veciach, ktoré sú nevypovedateľné. Sú nami len tušené a intuitívne vnímané.

láskavé slovo – anjelská hudba a spev

Ale predovšetkým! Zaznejú najväčšie a najznámejšie vianočné piesne, slávne melódie s novými slovenskými textami z pera vynikajúcich slovenských básnikov a textárov. V príťažlivom hudobnom a vokálnom šate. Songy, ktoré dôverne poznáte, ale aj tie, ktoré s nami nanovo objavíte. A zamilujete si ich. Ulahodia vášmu uchu a srdcu!

Zimné večery sú dlhé a sychravé. My vám jeden z nich skrátime a spríjemníme. Prežiarime človečenským teplom, vtipom, vôňou vanilky, ihličia a krásou hudby.

Na tých, ktorí stále veria na Ježiška, čaká malé prekvapenie. Hodnotné vianočné darčeky, venované od srdca a od reklamných partnerov tohto predstavenia.
Inscenácia určená a hraná len v čase predvianočnom: november a december. Vhodná aj pre uzatvorenú spoločnosť, vianočné firemné večierky, na stretnutia záujmových združení, spoločností, cirkevných zborov... Inscenácia je vhodná aj pre rodiny s deťmi od 7 rokov.

Hrajú
Thomas Puskailer, THOMAS, Slovensko Petra Humeňanská, DÁMA Katarína Ivanková, DÁMA, Slovensko Karin Olasová, DÁMA Ľuboš Brtáň, HUDOBNÍK

16,00 €

17:00


Fotografie
Podobné podujatia
NA ZEMI DOBRE MI
Overené podujatieNA ZEMI DOBRE MI
Mestská knižnica Námestovo, Námestovo
PI ČAJ, MILÁČIK!
Overené podujatiePI ČAJ, MILÁČIK!
Dom kultúry, Námestovo
NA ZEMI DOBRE MI
Overené podujatieNA ZEMI DOBRE MI
Mestská knižnica Námestovo, Námestovo
SEN KAŽDEJ ŽENY
Overené podujatieSEN KAŽDEJ ŽENY
Dom kultúry A. Hlinku, Ružomberok
Tri grácie z umakartu
Overené podujatieTri grácie z umakartu
Dom kultúry, Trstená, Trstená