Tárajko a Popletajka, 7 rokov s Vami

Podujatie Snina

Tárajko a Popletajka, 7 rokov s Vami
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Podujatia pre deti
Ďalšie podujatia v meste Snina

Tárajko a Popletajka, 7 rokov s Vami

Obľúbení detskí interpréti Tárajko a Popletajka oslavujú 7 narodeniny/ 7 rokov s Vami a pripravili si pre svojich fanúšikov veľké turné po Slovensku.
Turné 7 ROKOV S VAMI je zostrih najlepších divadelných scénok a videoklipov Tárajka a Popletajky v jednom predstavení, obohatený o najnovšie pesničky a nových rozprávkových kamarátov. V predstavení uvidíte aj veveričku Odpadkovú Profíčku, Zlatú rybku, Hviezdičku z nebíčka, kamaráta Beťárika, Kung Fu Pandu či mnoho iných. Nebudú chýbať ani obrovskí maskoti Panda Vanda, Zajko Nebojko a medvedíci Modráčik a Ruženka. Každé dieťa dostane pri vstupe do sály Darček / Balíček plný prekvapení od Tárajka a Popletajky a partnerov turné, v ktorom nájde:

Plyšovú hračku z kolekcie DOBROTKOVO od HYZA
Ovocný džúsik CAPRI-SUN Vitamínové doplnky pre deti od STADA / MARŤANKOVIA Hracie kartičky od ALBI Ovocné organické lízanky od YUMEARTH Kufrík „Hurá do školy“ od LIANA (kufrík obsahuje zdravé nápoje LianaVIT a iné prekvapenia pre deti) Detský časopis Enviráčik, Maxík alebo Zvonček od vydavateľstva DAXE Novú veľkú omaľovánku vrátane podpisovej kartičky od TÁRAJKO A POPLETAJKA A mnoho iných prekvapení

Pred predstavením bude pre deti pripravená hracia zóna s animátormi, maskotmi a hrami od ALBI. Oplatí sa teda prísť na predstavenie skôr.
Po predstavení sa budú môcť detičky odfotiť s hercami pri fotostene a pohodlne sa usadiť na sedacích vakoch od TULI alebo v historickom autíčku od PEDALPLANET. Poďme spoločne osláviť naše 7 narodeniny!!!Tešíme sa na všetkých našich fanúšikov, malých aj VEĽKÝCH.Vaši kamaráti Tárajko a Popletajka Predstavenie trvá približne 50-55 minút a je vhodné pre všetkých od 1 roku. Každá osoba, dospelý aj dieťa bez ohľadu na vek musí mať platnú vstupenku. Zľavy a vstupenky pre deti: Bez zľavy - každý účastník podujatia musí mať zakúpenú platnú vstupenku bez ohľadu na vek. Cena vstupeniek je rovnaká pre deti aj dospelých. Každé dieťa dostane pri vstupe do sály Darček / Balíček plný prekvapení od Tárajka a Popletajky a partnerov turné. Vstupenky odporúčame zakúpiť online.

V predpredaji 10€/osoba
na mieste v deň konania predstavenia: 12€/osoba.

16:00

Začiatok podujatia: 14.04.2024
Fotografie
Podobné podujatia