Trippin

Podujatie Bratislava

Trippin w/ Logic x Jimmy Dickson @Dole

Traja úderní raperi, jedna bombastická klubovka! Vzduch nasiaknutý rapovým undergroundom a prevŕtaný atypickými textami! Ze dna na náš stage vystrelí raper Logic so svojim novým albumom. Do párty Origami nás poskladá aj ďalší český raper Jimmy Dickson so svojou čerstvou platňou. A svoj flow nám predvedie aj Nik Tendo. Chrbáty im budú kryť beatmakeri Konex a Decky, o afterpárty sa postará duo Conspiracy Flat. Prvotriedny Trippin pred nami!

Logic (CZ)
patrí medzi mená českej rapovej scény, ktoré v súčasnosti na seba strhávajú pozornosť. Rodák z Karlovych Varov sa rapu venuje niekoľko rokov, no do väčšieho povedomia sa dostal ako líder crew YZO Empire. V jeho diskografii nájdete album Yzomandias, na ktorom je aj úspešný singel HVSHTHVG, mixtapy Hrač roku a Czech Made Man. V januári mu v spolupráci so slovenským kolegom Gumbgu-om vyšiel album Gudlak, ktorý sme si užili naživo aj my v Klube Dole. Teraz boduje so sólo albumom Ze dna, na ktorom sa mu o produkcie postarali Decky, Abe Beats, Konex, Donie Darko a Conspiracy Flat.

Jimmy Dickson (CZ)
je raper, ktorý vpadol do koncertného života už v pätnástich rokoch. Čoskoro zapadol medzi dnes už známych interpretov a začal posielať do sveta prvé mixtapes. V roku 2012 založil s Logicom, Double OP a Konexom crew 420xYZO, neskôr YZO Empire. Pred tromi rokmi vydáva prvý album s Logicom - YZOTAPE, ktorý im prerazil cestu medzi popredné skupiny českej rapovej underground scény, o rok na to vydal debutový sólo album Konzillier. Minulý mesiac vydal ďalší album Origami, ktorý odpáli na Trippine!

Konex
je DJ, producent a člen rapového zoskupenia YZO Empire, ktorý má za sebou má spolupráce s viacerými menami slovenskej a českej scény ako Rytmus, Momo, Ektor, či James Cole. Minulý rok mu vyšiel dlhoočakávané MUSICKEP.

Decky (CZ)
je mladý producent a pekne naštartovaný beatmaker z Česka, ktorý reprezentuje crew YZO Empire.

Conspiracy Flat
zoskupenie dvoch producentov a DJov sa vo svojich selekciách zameriava na americký new school a kvalitné edm produkcie. Z ich vydaných vecí ľudia môžu poznať Pentflaus a November s Pil C a spolupráce s českým labelom MILION+.

21. 10. (piatok)
Štart: 22:00 hod.
Vstup: 8€

Partneri: Radio_FM, Queens.cz, Doba Magazín, 90bpm.sk, BANGER.sk, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Gregi.net - Multikultúrny portál, Bratislava Underground Advisor, Príjmi #cveng, Raporter - tá najlepšia urban music, Rap Generation

Miesto konania podujatia: Klub Dole, Námestie SNP 30, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 21. Októbra 2016 22:00
Dátum ukončenia podujatia: 22. Októbra 2016 06:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1453N 17.1106E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Trippin w/ Logic x Jimmy Dickson @Dole

Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava